• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #357597  autor: elkanguro
 05 wrz 2009, 00:11
Witam,
co oznaczają te zapisy w cenniku?
www.netia.pl pisze: Instalacja równoległego urządzenia końcowego (aparatu) 1) 10,00 zł 2,20 zł 12,20 zł
Instalacja dodatkowego zakończenia sieci (gniazdka) 1) 20,00 zł 4,40 zł 24,40 zł

1) Usługa niedostępna w przypadku korzystania z Usługi Lepszy Telefon na sieci TP.
Czy to oznacza, że w Netii nie mogę mieć pod jeden numer telefonu podłączonych dwóch aparatów, które działają jednocześnie, tzn. można odebrać jeden bądź drugi?

Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet

#357642  autor: Vieslav
 05 wrz 2009, 10:56
Pomyśl, kto ci coś takiego sprawdzi lub wykryje? Wydaje mi się, że w cenniku jest wzmianka o instalacji dodatkowego gniazdka w domu przez monterów netii.

#357700  autor: maniek
 05 wrz 2009, 14:08
I tu pojawia sie wyzszosc TP nad innymi alternatywnymi operatorami. Dzwonisz. Przyjezdzaja i montuja ile chcesz gniazdek. Masz pewnsc ze dziala bo sprawdzaja na miejscu. Koszt to 30 kilka zlotych.

#357864  autor: elkanguro
 06 wrz 2009, 01:21
Vieslav pisze:Pomyśl, kto ci coś takiego sprawdzi lub wykryje? Wydaje mi się, że w cenniku jest wzmianka o instalacji dodatkowego gniazdka w domu przez monterów netii.
Aha, wydawało mi się już, że może z jakichś "przyczyn technicznych" nie można tego zrobić.

Virgin Mobile
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet