Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Sieć
PTC
Cennik jest z sierpnia,a od 01.09 jest nowy cenniktorture pisze:EDIT: BTW, dali link do tego cennika:
http://www.era.pl/reposit...miana_cen20.pdf
Wiadomośc z przed tygodnia...trus1991 pisze:Wiadomość z ostatniej chwili...
OK, całkiem nieźletorture pisze:Da rade wynegocjować równo, jeżeli się tak napisze do nich. Napisałem, że nie chcę 30+50 czy innych takich, ma być równe. No i dziś odpowiedź:
Kod: Zaznacz całyWięc da sięOFERTA Z WYMIANĄ APARATU: - Nowa Era 40 - 70 minut lub 210 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych oraz 30 dodatkowych minut do wszystkich sieci (oprócz Play): łącznie 100 minut miesięcznie w promocyjnej cenie 25,00 zł z VAT - Nowa Era 60 - 120 minut lub 360 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych oraz 70 dodatkowych minut do wszystkich sieci (oprócz Play): łącznie 190 minut miesięcznie w promocyjnej cenie 40,00 zł z VAT - Nowa Era 80 - 170 minut lub 510 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych oraz 120 dodatkowych minut do wszystkich sieci (oprócz Play): łącznie 290 minut miesięcznie w promocyjnej cenie 60,00 zł z VAT
EDIT: BTW, dali link do tego cennika:
http://www.era.pl/repositories/era_pl_r ... _cen20.pdf
Coś im się nie pochrzaniło?
plustik pisze:OK, całkiem nieźletorture pisze:Da rade wynegocjować równo, jeżeli się tak napisze do nich. Napisałem, że nie chcę 30+50 czy innych takich, ma być równe. No i dziś odpowiedź:
Kod: Zaznacz całyWięc da sięOFERTA Z WYMIANĄ APARATU: - Nowa Era 40 - 70 minut lub 210 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych oraz 30 dodatkowych minut do wszystkich sieci (oprócz Play): łącznie 100 minut miesięcznie w promocyjnej cenie 25,00 zł z VAT - Nowa Era 60 - 120 minut lub 360 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych oraz 70 dodatkowych minut do wszystkich sieci (oprócz Play): łącznie 190 minut miesięcznie w promocyjnej cenie 40,00 zł z VAT - Nowa Era 80 - 170 minut lub 510 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych oraz 120 dodatkowych minut do wszystkich sieci (oprócz Play): łącznie 290 minut miesięcznie w promocyjnej cenie 60,00 zł z VAT
EDIT: BTW, dali link do tego cennika:
http://www.era.pl/repositories/era_pl_r ... _cen20.pdf
Coś im się nie pochrzaniło?tylko telefony troche drogie w NE40 i 60, ale coś się wybierze.
Mam tylko pytanie, czy są jakieś pakiety SMS np 6zł za 600smsow do Era?? (kiedyś coś takiego było, a teraz nigdzie nie moge znaleźć takiej informacji)
marz pisze:Dajecie sprzeczne informacje! Uda mi się wynegocjować z erą zniżkę na telefon? Wole tańszy telefon niż dużo darmowych minut. Podoba mi się SE C905. Ale konsultant powiedział że nic się nie da zrobić (pierwsza rozmowa po złożeniu wypowiedzenia).
Jeszcze jedno złożyłam wypowiedzenie - 8 października wyłączą mi telefon albo przeniosą do tak taka. Teraz jak wchodzę na swoje konto to nie pokazuje już ile miałam punktów w era premia. Tak się zastanawiam czy jeśli jednak zdecyduje się na przedłużenie z erą umowy to oddadzą mi punkty czy one przepadły?
najbardziej realna jest siec rodzinna, reszta juz niestety nie.krystian1022 pisze:Mi się zbliża koniec aneksu i teraz pytanie
Ne 60 za 40zł
+ Pakiet 2000 w weekendy za 10zł
+ pakiet 50 mb/ sieć rodzinna za 5zł ( to już nie konieczne)
Wydusi od nich
nic lepszego nie ma po za tym g502. ew. samsung s3310 ale jest on za 99zl, a wiec bedzie trzeba wykorzystac punkty.anabst pisze:Co radzicie wziąć w taryfie NE 40, telefon SE G502, czy coś z tych nowości?
tak od konca poprzedniej umowy. dlatego nie oplaca sie przedluzac wczesniej niz na miesiac przed koncem, bo pozniej mozna sie niemile zdziwic gdy ostatni miesiac bedzie normalnie platny...danielqs pisze:Od kiedy jest liczona umowa bez tel na 18 miesiecy? Bo dzis kosultant mowil mi na infolinii ze od konca umowy wiec w moim przypadku dopiero od grudnia.
Sieć rodzinna jest dopiero od NE80, więc nie jest realna...thonka pisze:najbardziej realna jest siec rodzinna, reszta juz niestety nie.krystian1022 pisze:Mi się zbliża koniec aneksu i teraz pytanie
Ne 60 za 40zł
+ Pakiet 2000 w weekendy za 10zł
+ pakiet 50 mb/ sieć rodzinna za 5zł ( to już nie konieczne)
Wydusi od nich
oficjalnie tak, poczytaj jednak 2-3 strony wstecz. tam wypowiadala sie osoba, ktorej wlaczyli siec rodzinna za 5zl w ne60.DiAbOlO pisze: Sieć rodzinna jest dopiero od NE80, więc nie jest realna...