Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Witam,
w wykazie połączeń na www.tp.pl zauważyłem, że poza numerami komórkowymi jeszcze dwa inne połączenia mam zaliczone do połączeń "poza sieć TP". Jeden jest to numer lokalny 041xxxxxxx a drugi to numer do LINK4. Co to oznacza? Że LINK4 i ten ktoś mają numery w jakichś innych sieciach i np. jak ktoś ma jakiś pakiet minut w wieczory i weekendy to nie może ich wykorzystać na połączenia do Netii czy innego operatora telefonii stacjonarnej? Czy tu chodzi o operatorów świadczących także usługi w ramach WLR czy tylko jakieś własne sieci?
dokladnie tak jak napisales ... z tego co mi wiadomo w Tp wszystkie minuty sa tylko w ramach ich sieci (czyli jak bedziesz dzwonic na multimedie i inne vectry to bedzie platne). Z tego co pamietam dzialaly te minut rowniez na klientow WLR, nie wiem jak w przypadku LLU (to juz nie moje czasy)
Tak jak mowicie w tych starych abonamentach minuty byly jedynie wewnatrz sieci TP, natmoiast teraz te nowe abonamenty domowe maja minuty do wszystkich sieci stacjonarnych.