• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #356015  autor: inthend
 28 sie 2009, 23:00
mam obecnie w firmie abonament telefoniczny w netii, plan sprzed jakichś 6 lat, 30 zł netto plus 30 minut na połączenia za 5 pln. Obecnie chcę założyć internet, również w netii. Co obecnie ciekawego można tam znaleźć? W grę wchodzi sam internet dodatkowo lub jakiś pakiet z telefonem, może jakaś nowa promocja się pojawiła niedawno?

Internet interesuje mnie ~1 Mbit, na telefon jakieś 30 minut, najlepiej we wszystkich kierunkach, chociaż nie wiem czy coś takiego istnieje :) Wszystko to dla firmy.
Z góry dzięki za odpowiedzi

#356042  autor: elkanguro
 29 sie 2009, 01:34
Oferta dla firm jest bardzo ciekawa. Pakiet Internet + Telefon już od 69zł miesięcznie (Internet 2Mbit za 40zł i telefon za 29zł) lub za 79zł (Internet 2Mbit 40zł i telefon ze 120 minutami za 39zł).

Więcej info pod konkretny numer telefonu sprawdzisz tutaj --> https://www.netia.pl/hp,dla_firmy,sprawdz.html

Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet

#356398  autor: Wieczor1
 30 sie 2009, 16:30
BSA+ WLR, LLU czy POTS/ ADSL??

"When the men lies, he murders some part of the world(...) cannot the kingdom of salivation take me home"

#356411  autor: inthend
 30 sie 2009, 16:58
pots/adsl

#356548  autor: Wieczor1
 31 sie 2009, 10:13
Stary zawsze jesli masz opcje na POTS/ ADSL bierz to i nie pytaj o nic wiecej. Najwyzsza jakosc swiadczenia uslug, na swoich laczach Netia oferuje Ci na prawde kompleksowa usluge. Dopiero gdy jestes uniezalezniony od TPSA widzisz na ile stac Netie. Polecam.

"When the men lies, he murders some part of the world(...) cannot the kingdom of salivation take me home"

#356557  autor: elkanguro
 31 sie 2009, 11:00
Z ciekawości: A co to jest POTS/ADSL i jak to się ma do LLU?

Virgin Mobile
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet

#356569  autor: Wieczor1
 31 sie 2009, 11:46
elkanguro pisze:Z ciekawości: A co to jest POTS/ADSL i jak to się ma do LLU?
POTS/ADSL sa to linie bedace wlasnoscia Netii. Calkowicie niezalezne lacza (w wiekszosci bardzo wysokiej jakosci) na ktorych Netia jest w stanie swiadczyc uslugi najtaniej i najlepiej. Odrobine inaczej jest w przypadku LLU. Jest to pewien rodzaj dzierzawy laczy od TPSA. W przypadku LLU Netia swiadczy uslugi na laczu TP, ktore staje sie wlasnoscia Netii (Netia oczywiscie odpowiednio konfiguruje cala infrastrukture).
Nejlepiej byc w zasiegu POTSa/ ADSLa.