który op daje dobry internet, chodzi o jakość bo ceny znam z cenników. Chciałbym założyć net który nie będzie miał spadków transferu, jak podpisze umowę to wiem że tyle jest. Macie jakieś doświadczenia z tymi które w temacie wymieniłem?
- Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Wymieniając Freedom zgaduję, że masz na myśli usługi świadczone na kablach TP. A skoro wszystko jest na tych samych kablach to działa mniej więcej tak samo bez względu na to kto je obsługuje.
Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet
chodzi mi o freedom od orange, który działa na łączach tepsy. Myślałem że jest jakaś różnica pomiędzy nimi. Czyli co wybrać to co cenowo najlepsze? Netia ma promocję z netem mobilnym ale nie wiem czy jest on warty świeczki, Orange za to obniżył abo i daje profity na konto komórkowe, oferta dialogu jest jeszcze mi obca..
Zdecydowanie bierz to co najtańsze, lub Orange z profitami czy Netię z netem mobilnym (PS. to jest net UMTS/HSDPA w sieci Play więc sobie sprawdź zasięg na stronie Playa). Jeszcze możesz spojrzeć na ofertę Ery, Multimo i Telki.
Virgin Mobile
Masz zasięg LLU i nie przeraża cię czekanie około miesiąca (przy wolnej linii, nie wiem jak jest jak się ma już aktywną usługę i chce przełączyć)? To nie wahaj się i idź do Netii bo za niskie ceny (8M za 90 zł na 18msc) są fajne prędkości i to naprawdę działa (16M na LLU jeszcze ani razu przez 1,5 miesiąca się nie zerwało)
A jeśli nie to właściwie patrz cenę i długość umowy (w TPSA są teraz ciekawe ceny na 12msc i możesz zerwać po 6msc metodą "na telewizję")
A jeśli nie to właściwie patrz cenę i długość umowy (w TPSA są teraz ciekawe ceny na 12msc i możesz zerwać po 6msc metodą "na telewizję")
tetris, tutaj masz napisane: http://www.orange.pl/portal/map/map/int ... Id=3965123
Oczywiście dotyczy to tylko promocji na niższy abonament a nie Pakietu Złotówek, o którym Ty pisałeś.Skorzystaj z oferty jeżeli:
* posiadasz linię telefoniczną tp z możliwością świadczenia usługi szerokopasmowego dostępu do internetu
* korzystasz z usługi Orange Stacjonarny lub
* korzystasz z usługi Orange abonament (z abonamentem od 55 zł)
Virgin Mobile
Domyślam się, że obecnie telefon stacjonarny masz w tp. A to nie jest Orange Stacjonarny. Regulamin tej promocji jest tu.tetris pisze:z tego co wiem to w domu mam jakieś darmowe wieczory i weekendy bo matka uwielbia rozmawiać i kosztuje to coś koło 80pln więc łapię się na te niższe stawki, ale jak zauważyłem te po za promocją także nie są złe.
> G - )
Telefon stacjonarny w tp i tel. komórkowy w Orange muszą należeć do tej samej osoby. Tak mi się wydaje. Poczytaj dokładnie regulamin albo zadzwoń na infolinie.tetris pisze:no faktycznie, myślałem że chodzi o tel w tepe, ja mam tylko prepaid więc mój kom odpada, a gdybym ten net założył na ciotkę? Ona ma jakiś duży abo w Orange? ponad 100pln na pewno bo do pracy potrzebuje. Dałoby radę?
> G - )
Owszem, takie są wymogi ale aby dostać niższe ceny. Przy cenach standardowych z oferty może skorzystać każdy.
Virgin Mobile