lukas63 pisze:Mam nieaktywne łącze telefoniczne (z 6 lat temu miałem jeszcze tel. w Tp) - zamówiłem przez infolinie net 8mb (LLU) i jak sprawdzić status zamówienia???
Jak nr umowy mam podać? który ciąg cyfr na umowie, którą dostałem od kuriera?
i co zrobić przy wpisywaniu nr telefonu jak nie mam przecież nr.?
Zadzwon na BOK i w Clarify odnajda Cie po PESELu albo po innych danych- nie potrzebujesz podawac numeru umowy. Maja tam wszelkie informacje zwiazane ze statusem aktywacji poniewaz to za pomoca Clarify CWD wprowadza dane do systemu.
[ Dodano: 2009-08-27, 16:46 ]
elkanguro pisze:piechu007, a kiedy Ci się kończy? Bo mi 10-09-2009. Dokładną datę możesz znaleźć na
www.tp.pl po zalogowaniu. Miejmy nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze:)
Jezeli masz jakiekolwiek watpliwosci co do tego czy konsultant Netii podal Ci poprawna date zakonczenia umowy z TPSA zawsze mozesz przefaxowac Netii po upewnieniu sie- gdyby ewentualnie wyszlo ze data rozni sie od rzeczywistej- zlecenie zmiany daty zakonczenia umowy. Zmiana wprowadzana jest przez CWD praktycznie natychmiast
[ Dodano: 2009-08-27, 16:47 ]
piechu007 pisze:
Nie mam konta. Jeśli teraz je założe to będę miał tam wszystkie informacje?
Zadzwon na blekitna linie i zapytaj kiedy dokladnie konczy Ci sie umowa
[ Dodano: 2009-08-27, 19:09 ]
lukas63 pisze:
i co zrobić przy wpisywaniu nr telefonu jak nie mam przecież nr.?
Ale gdzie Ty wpisujesz ten numer?? Mowisz o logowaniu na NOL czy o wypelnianiu papierow??
[ Dodano: 2009-08-27, 19:15 ]
piechu007 pisze:
Kiedy do mnie dzwonił konsultant z ofertą to sam mi powiedział, kiedy kończy mi się umowa. Według niego to był 23 września, co mi się wydało bardzo prawdopodobne, bo sam nie pamiętałem aż tak dokładnie, a wiedziałem że po 20. Teraz jakoś mnie naszło, żeby to sprawdzić i koleżanka pracująca na obsłudze technicznej neostrady sprawdziła w systemie, że umowa kończy mi się 21 września. Więc chyba będę musiał to zgłosić w Netii.
Tak jak mowie- fax do Netii ze zleceniem zmiany daty realizacji zamowienia... Reakcja od razu- oswiadczenia jeszcze nie wyslali.
[ Dodano: 2009-08-27, 19:17 ]
elkanguro pisze:
@panasonic86: Nie wygląda to dobrze. Tak jakby się TP nie zgodziła.
Jest jeszcze opcja ze chodzi o NWF... wtedy wszystko bedzie ok- wystarczy tylko takie jedno oswiadczenie- o poprawnosci danych na oswiadczeniu (dziwnie brzmi)
"When the men lies, he murders some part of the world(...) cannot the kingdom of salivation take me home"