• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #352431  autor: telemaniak93
 14 sie 2009, 10:31
Witam. Dnia 20 czerwca oddałem telefon na gwarancję. Troszkę musiałem powalczyć aby mi wymienili ten telefon na nowy ale udało się! <jupi>. Do rzeczy: Jeszcze nie odebrałem telefonu bo dopiero zostaną dzisiaj wysłane papiery i przysługuje mi nowy telefon lub zwrot pieniędzy. Mam pytanie dotyczące tych pieniędzy ile by ich było? Chodzi o Samsunga Z170 w Play.

#352434  autor: rafall86
 14 sie 2009, 10:36
Jeśli telefon został zakupiony w abonamencie lub innej lojalce o kasie możesz zapomnieć. Serwis P4 zaproponuje Ci do wyboru 2 modele o podobnych paramertach technicznych i wartości. Twoja decyzja zostanie przekazana do serwisu głównego i następnego dnia będziesz cieszył się nowym telefonem.

#352435  autor: kowcio
 14 sie 2009, 10:38
Jak kupiłeś go za 1 PLN, to logiczne jest, że dostaniesz... 1 PLN. Kiedyś właśnie tak było z Motką K3 znajomego z Play, więc o kasie zapomnij.

#352445  autor: telemaniak93
 14 sie 2009, 12:11
Dzięki za odpowiedz. A to będę musiał dwa razy jechać? Mam troszkę do salonu Play. A o podobnych parametrach to mogę mieć też telefon innej marki? Myślałem, że tylko na taki sam telefon będę mógł mieć. A czy nie będzie problemów z odbiorem? Ten telefon kupiłem na allegro:)

[ Dodano: 2009-08-16, 18:50 ]
Ktoś zna odpowiedź? :)