• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#348753  autor: kowcio
 26 lip 2009, 15:12
alex1155 pisze::P :P Słuchajcie a orientujecie sie co to za słuchawka Era ed20???
Tak. Telefonik naprawdę przyjemny, wyprodukowany chyba przez Huawei jak się nie mylę.

#348772  autor: Marens
 26 lip 2009, 17:27
Polecałbym bramkę GSM, rozwiązanie daje nieco większe możliwości.

#348775  autor: user_delete6
 26 lip 2009, 17:33
kowcio pisze:
alex1155 pisze::P :P Słuchajcie a orientujecie sie co to za słuchawka Era ed20???
Tak. Telefonik naprawdę przyjemny, wyprodukowany chyba przez Huawei jak się nie mylę.
Przyjemny? Jak dla mnie makabryczny. Muszę korzystać z takiego w pracy i jakość dzwięku w słuchawce jest bardzo kiepska... Może przy rozmowach trawających kilka minut dziennie nie jest to aż tak uciążliwe, ale ja muszę przez niego gadać znacznie więcej... niestety...

#348780  autor: alex1155
 26 lip 2009, 17:43
cinnek pisze:
kowcio pisze:
Przyjemny? Jak dla mnie makabryczny. Muszę korzystać z takiego w pracy i jakość dzwięku w słuchawce jest bardzo kiepska... Może przy rozmowach trawających kilka minut dziennie nie jest to aż tak uciążliwe, ale ja muszę przez niego gadać znacznie więcej... niestety...
Telefon będzie służył do kilku minut rozmow dziennie + do połączeń odbieranych w dośc dużej ilości.
Jeszcze do wyboru jest Nokia 1209 :D :D

#348787  autor: Marens
 26 lip 2009, 18:09
alex1155 pisze:Telefon będzie służył do kilku minut rozmow dziennie + do połączeń odbieranych w dośc dużej ilości.
Identycznie jak u mnie, ale tutaj jest duża ilość odbieranych.
Naprawdę polecam kupić Bramkę Sagema oraz zwykły porządny telefon bezprzewodowy. Pracuje u mnie rozwiązanie bramka + DECT 2 słuchawkowy Panasonica.

#349250  autor: yagi
 29 lip 2009, 02:10
Problem w tym, ze bramki Sagema 1) praktycznie sa juz nie do kupienia a 2) psuja sie jak wszystkie Sagemy, wiec po pol roku/roku i tak trzeba kupic komorke...

Polecam doplate do Nokii 3110 Classic albo SE T280i ;)

ED20 (produkcja to faktycznie Huawei) jakosc rozmow ma mierna a glosnik i dzwonki to nadaja sie tylko do dreczenia innych... Sa makabryczne...

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#356631  autor: Soulfly
 31 sie 2009, 16:13
A ja mam takie pytanie..mam rodzine w Usa i oni maja tam stacjonarke.Czy jak bede mial NED to oni beda placic jak by dzwonili na stacjonarke czy komórkowy?

Prawda jest jak d@@a-każdy ma swoją

#356633  autor: osachorzow
 31 sie 2009, 16:30
Soulfly, nowa era domowa to numer stacjonarny (w strefie w której będzie świadczona usługa) więc będą oni płacić jak na stacjonarne ;)

#356701  autor: Marens
 31 sie 2009, 21:36
yagi pisze:2) psuja sie jak wszystkie Sagemy, wiec po pol roku/roku i tak trzeba kupic komorke...
Nie przesadzaj, działa u mnie sprawnie od 9miesięcy.