• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #347010  autor: elwa872
 17 lip 2009, 00:43
Zastanawia mnie jedno... mianowicie jak się bierze iPlusa na próbę, to jak wystawiają gwarancję???? piszą datę?stawiają pieczątkę? podpisują się??? :?: :?: :?:
Ostatnio zmieniony 19 lip 2009, 19:43 przez elwa872, łącznie zmieniany 1 raz.

#347372  autor: Marens
 19 lip 2009, 14:52
Raczej tak, w przypadku Playa na próbę wypełniają gwarancję i można oddać bez problemu.

#347411  autor: Kaczy
 19 lip 2009, 19:44
Kiedyś tak było, że podbijali gwarancję i jak się zwracało modem to był on odsyłany do serwisu w celu odświeżenia (wgrania nowego softu i wymiany karty gwarancyjnej).

...::: Made for loneliness :::...

#347443  autor: elwa872
 19 lip 2009, 21:22
Bo tak się właśnie zastanawiam nad tym, bo mogę mieć problem i do tego jeszcze niezłą jazdę. Tak się składa że jestem od jakiegoś m-ca w punkcie i dwoje ludków brało u mnie iPlusa na próbę... wiec wystawiłam im gwarancje normalnie, nie było się kogo zapytać, nikt telefonu nie odbierał... a musiałam podjąć jakąś decyzję...więc od jakiegoś czasu modle się o to żeby ci ludzie ich nie zwrócili, bo wtedy może być problem jak się okaże że się gwarancji nie wystawia... stąd też moje pytanie, durne bo durne :oops: ale cóż... :(

#347487  autor: ywis
 20 lip 2009, 09:29
A ja jeśli można chciałbym dopytać jak to jest w Play z tym internetem na próbę? Co jest potrzebne aby go wziąć na sprawdzenie i ewentualnie czy jakieś problemy są podczas zwrotu, czy coś? Ile czasu to trwa?

#347509  autor: elwa872
 20 lip 2009, 12:08
a po co Ci w Play'u! :) w Plusie możesz wziąć tylko na dowód i na ładne oczy na próbę... teraz jest promocja że dostajesz 50% wiecej, wiec nawet przy najniższym abonamencie tj 49zł masz 1,5 gb a nie 1 :)

#347637  autor: ywis
 20 lip 2009, 20:58
elwa872, no mnie Plus niestety nie przekonuje, mi 1GB starcza w zupełności, bo dla mnie to jest wyłącznie internet z doskoku, bo w domu mam 2 mb łącze, no i w pracy również.

5-go lipca br. zrezygnowałem z iPlus, bo niestety, ale żadnej ciekawej propozycji nie mieli dla mnie, a ten iPlus był dla mnie zbyt drogi na takie korzystanie z jego jak ja go wykorzystywałem, stąd pytam o Play, bo wiem, że taniej. A przecież na próbę mogę sobie wziąć i sprawdzić jak z jakością połączenia, itp. skoro jest taka możliwość.