• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.

#323378  autor: Mosquito007
 16 mar 2009, 21:13
Inv pisze:Anyway...za niecały miesiąc wychodzi drugi Diamond, zastanawiam sie czy nie zlozyc zamowienia na expansys.

A co to jest te expansys?
Co do Touch HD to fajnie że już się pojawia pomału w salonach, ale moje pytanie brzmi czy poprawili w nim ten soft czy nie? Bo to że telefon pokazuje się od czasu do czasu w jakimś salonie a problemy z softem są nadal to mnie nie rajcuje :| Jeśli poradzili już sobie z problemem radio-romu to czemu nie rzucą masowo tych telefonów do punktów sprzedaży? Jeśli natomiast tego nie naprawili to jakim prawem puszczają to do sprzedaży i dlaczego dopiero teraz a nie od stycznia (skoro w okresie styczeń-marzec nic nie zdziałali nowego) :?:

#323379  autor: widex
 16 mar 2009, 21:14
Mosquito007 pisze:co to jest te expansys?
taki sklep, którzy dał Diamond2 na przedsprzedaż

#325565  autor: Bajer222
 26 mar 2009, 00:12
Takie pytanie ogólne mam do osób wypowiadających się na forum. Macie już swoje nowiusienkie HTC? haha Coś zmieniło się w kwestii dostępności Touch'a? Bo u mnie nic absolutnie nic.

Widać problem telefonu jest nie do obejścia przez wychwalaną tak ostatnio sieć Play. Dla mnie to syf i tyle na ten temat;]

#325574  autor: Alicja
 26 mar 2009, 01:18
Witam,

ja na swój HTC HD polowałam od stycznia. Udało mi się go zdobyć dwa dni temu, na www.grono.net znalazłam grono Play, potem wyszukałam w dyskusji o dostępności telefonów osobę, która pracuje jako doradca biznesowy. Twierdził, że w tydzień zdobędzie telefon. Oczywiście interesowała mnie umowa indywidualna, nie oferta dla firm. Po niecałym tygodniu doradca umówił się ze mną na spotkanie, miał już dla mnie HTC HD.

Tak więc co do tematu- telefony są, ale trzymają je dla klientów biznesowych, więc trzeba znaleźć doradcę biznesowego, który przy odrobinie uprzejmości zdobędzie telefon i podpisze umowę indywidualną.
Pozdrawiam! :wink:

#325685  autor: Inv
 26 mar 2009, 17:08
Bajer222 pisze:Takie pytanie ogólne mam do osób wypowiadających się na forum. Macie już swoje nowiusienkie HTC? haha Coś zmieniło się w kwestii dostępności Touch'a? Bo u mnie nic absolutnie nic.

Widać problem telefonu jest nie do obejścia przez wychwalaną tak ostatnio sieć Play. Dla mnie to syf i tyle na ten temat;]
U mnie też pustka i podzielam Twoje zdanie. Tak się przez to wszystko zraziłem do tej sieci, ze nawet ich fresh mnie nie rusza. Wole dalej przepłacać w Plusie - tam przynajmniej jestem poważnie traktowany.

#325920  autor: Sihmaed
 27 mar 2009, 19:34
Ja byłem dzisiaj w Playu i dalej nic nie wiedzą kiedy telefon będzie, ale już do mnie zadzwonią tylko, jak się pojawi.

#326905  autor: Mosquito007
 01 kwie 2009, 15:46
Inv pisze:Jak ktoś ma firmę, wystarczy, ze tu wejdzie http://dlafirm.playmobile.pl/pl/doradcy_biznesowi.html i złoży zamówienie. Wg posta z pdaclub http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic ... #msg943732 powinno się udać.
Ja chciałbym wziąć ten telefon w abonamencie na firmę, jednak podany wyżej link (zgłoszenie do doradcy biznesowego) nie działa, wpisuję wszystkie dane i po opcji "wyślij" wyskakuje błąd, sprawdzałem wielokrotnie i wygląda to tak jakby zablokowali tą funkcje :|
Czy macie może jakieś inne rady jak dostać ten telefon? Może jakiś telefon, e-mail do konkretnej osoby :?:

#326984  autor: widex
 01 kwie 2009, 21:05
Na wystawie w punkcie Play wisiała atrapa HTC Touch HD. Jak będę szedł trzeci raz po starter dla przenoszących numer to zapytam, może mają :D

#329537  autor: Inv
 15 kwie 2009, 16:57
Witam.
Touch HD pojawi się w Orange już od 17 kwietnia w abo na firmę:
http://www.gsmonline.pl/portal/news/new ... D,w,Orange

Przynajmniej nie bedzie problemów z dostępnością. Jak zaczną się pojawiać na Allegro to cena HD szybko zacznie spadać.

Jesli chodzi o mnie to od zeszłego tygodnia mam juz swojego HD, oczywiscie nie z Playa. Kupiłem na Allegro uzywanego w super stanie w komplecie i z gwarancją

#335261  autor: krz
 14 maja 2009, 23:04
witam, to mój pierwszy wpis na tym forum i od razu pomyślna informacja:

HTC Touch HD są znowu dostępne w Play. W puli telefonów na życzenie także ich ilość jest ograniczona. Wystarczy się skontaktować z doradcą biznesowym.

nie chcę nikomu robić reklamy więc może będę podawał kontakt do doradcy na privie zainteresowanym?

[ Dodano: 2009-05-15, 12:50 ]
i może Moderator by zmienił nazwę wątku, która jest nieprawdziwa i wprowadza w błąd? :D

#335577  autor: Bajer222
 16 maja 2009, 21:58
krz z całym szacunkiem ale z dostępnością Touch HD w Play praktycznie nie wiele się zmieniło! Mówisz o kontakcie do doradcy biznesowego, ale nie dodałeś że taki człowiek zajmuje się klientami którzy chcą brać telefon na firme czyli osoby posiadające działalność gospodarczą! Dla zwykłych klientów nadal nie ma HTC! Nazwa wątku jak najbardziej jest aktualna i pewnie długo będzie, a napewno nie wprowadza nikogo w błąd!

#335687  autor: krz
 17 maja 2009, 13:19
nie masz racji. HTC są dostępne przez doradców tylko, fakt, ale KAŻDY MOŻE SIĘ SKONTAKTOWAĆ Z DORADCĄ! nieważne czy bierze telefon na firmę czy nie. znam przypadki "zwykłych", indywidualnych klientów, którzy w przeciągu ostatnich tygodni brali HTC :)

chce ktoś HTC to dajcie znać.

#339362  autor: tyskiebeer
 05 cze 2009, 20:12
No to dodam swoje 3 grosze.
Dziś stałęm się posiadaczem HTC Touch HD w sieci play.
tak jak napisał krz, jak się chce i zada odrobine trudu by skontaktować się z doradcą biznesowym to można mieć to urządzenie.
A po szczeguły do krz, Pozdrawiam.

PS. dla niedowiarkow: nabylem w abonamencie indywidualnym.
 #340944  autor: slawo23
 14 cze 2009, 14:42
Witam,

Proszę o pomoc w zakupie tel. HTC TOUCH HD w Play. Może macie namiary na kogoś, kto mógóby pomóc?!

e-mail: xxxxxxx

Pozdrawiam

vinc: Adres e-mail powinien być zawarty w Profilu.
Ostatnio zmieniony 14 cze 2009, 15:04 przez slawo23, łącznie zmieniany 1 raz.

#341384  autor: krz
 17 cze 2009, 13:09
kolejne osoby otrzymały HTC od doradców z Warszawy :D

#341922  autor: letar
 19 cze 2009, 20:39
Dzisiaj stalem sie szczesliwym posiadaczem HTC HD z sieci Play. Mialem z tym duze problemy az do momentu kiedy przeczytalem ten temat i skontaktowalem sie z "krz". Dostalem od niego kontakt do doradcy biznesowego z Play. Dodam ze jestem z Chorzowa (Górny Śląsk) a doradca biznesowy jest z Warszamy i nie stanowilo to zadnego problemu. Bralem oferte dla klientow indywidualnych 65 za 50zl miesiecznie i zaplacilem zgodnie z cennikiem na stronie Play. Jezeli ktokolwiek jest zainteresowany kupnem HTC HD w sieci Play , nie moze kupic tego telefonu w sklepie to prosze do mnie napisac wiadomosc prywatna.

#345467  autor: krz
 09 lip 2009, 09:09
nadal bez problemu są dostępne HTC w Play :D

#345935  autor: krzysiekn
 11 lip 2009, 16:16
ktoś kupował ostatnio HTC HD w Krakowie? gdzie/jak?