Mam spory problem z dzwoniącymi do mnie osobami, próbującymi wcisnąć mi jakieś produkty czy usługi. Telefon mam w tpsa, telefon jest zastrzeżony i wszystkie "marketingowe" pola są znaczone na NIE. Nie otrzymuje telefonów ani żadnych reklam z tpsa (chyba ?)
Problemem są jakieś kołchozy (w tle rozmowy słychać pogłosy dziesiątek rozmów) z centrów telefonicznych, które systematycznie do mnie wydzwaniają. Za każdym razem informuje, że mam zastrzeżony telefon i nie życzę sobie takich telefonów, to niestety nie działa. CO robić ? Przecież nie będę za każdym razem pisemnie żądał usunięcia moich danych osobowych. To po pierwsze koszty dla mnie i kłopot.
Co robić ? Czego żądać od tpsa ? Może napisać do UKE ?
Poradźcie coś...
Problemem są jakieś kołchozy (w tle rozmowy słychać pogłosy dziesiątek rozmów) z centrów telefonicznych, które systematycznie do mnie wydzwaniają. Za każdym razem informuje, że mam zastrzeżony telefon i nie życzę sobie takich telefonów, to niestety nie działa. CO robić ? Przecież nie będę za każdym razem pisemnie żądał usunięcia moich danych osobowych. To po pierwsze koszty dla mnie i kłopot.
Co robić ? Czego żądać od tpsa ? Może napisać do UKE ?
Poradźcie coś...
Ostatnio zmieniony 24 cze 2009, 22:34 przez mo-xo, łącznie zmieniany 1 raz.