• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #342180  autor: szawlo
 21 cze 2009, 14:46
Witam,

Otóz jestem posiadaczem sluchawek Motorola S9 jestem z nich bardzo zadowolony jesli chodzi o sluchanie z mojego SE c702, ale mam problem, a mianowicie ze sluchaniem muzyki z komputera. Mam Bluesoleil 3.0, adapter BT 2.0. BlueSoleil wykrywa mi sluchawki, łącze sie z nimi bez problemu, sterowniki do karty dzwiekowej mam SoundMaxa i tam mi pokazuje 'tuner', ze muzyka gra. No własnie, muzyka gra, ale nie sluchac jej w sluchawkach, przyciski na sluchawkach (przewin, stop/play, przewin) dzialaja bez zarzutu i widac to w winampie. Dodam jeszcze, ze wczesniej mialem BlueSoleil 2.3 (trail - do 5mb przeslanych) i dzialaly (fakt faktem - krotko, ale dzialaly).

Czy jest ktos w stanie mi pomoc?

Pozdrawiam

#342191  autor: elrond
 21 cze 2009, 15:39
szawlo, Bluesoleil niestety ma czasem problemy ze stabilnością, moje S9 też różnie działały z tym oprogramowaniem. Aktualnie korzystam z tego wbudowanego w laptopa i nie ma problemu.

Spróbuj jakieś starsze wersje Bluesoleil (oczywiście musisz sobie jakoś poradzić z trialem ;-) ).

#342198  autor: szawlo
 21 cze 2009, 16:29
Hm, rozumiem, a znasz jakis inny, dobry, podobny program?

#342243  autor: elrond
 21 cze 2009, 20:57
Słyszałem dobre opinie o sterownikach Widcomm. Nie używałem ich, ale ponoć mają być stabilniejsze od Bluesoleil'a. Choć nie jedem pewien czy to jest pełne oprogramowanie czy tylko sterownik.

#342282  autor: szawlo
 22 cze 2009, 08:40
Ok, wielkie dzieki za pomoc ;)

edit: sciagnalem wersje BlueSoleil 2.3 i tym razem slychac tylko szum ;/