Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
plus
No niestety netia nie posiada na tym regionie (wieś) swojej infrastruktury, więc jestem ew. na początku skazany na tp.BL9393 pisze:Możesz też zamówić nową linię na swoje dane w TP lub Netii jeśli w danym regionie posiada swoją infrastrukturę.
Ale czy nie dałoby się tak żeby podpisać umowę na czas nieokreślony (na sam telefon), i w takim przypadku po miesiącu już można umowę wypowiedzieć, czyli w moim przypadku przejść do netii??? Chociaż coś mi się wydaje że byłoby to zbyt prosteBL9393 pisze:Jeśli telefon zamówisz w trakcie trwającego zobowiązania w TP, to za zerwanie umowy tepsa naliczy Ci karę.
Możesz mieć internet z Netii na linii TP SA. Zerknij tutaj.ombrenos pisze:No niestety netia nie posiada na tym regionie (wieś) swojej infrastruktury, więc jestem ew. na początku skazany na tp.
Oczywiście modem idzie do zwrotukamil1221 pisze:Koszt mobilnego wyniesie 59zł za aktywacje która nie jest zwracana i modem za 1zł – które zostanie zwrócone.
A ta opcja jest płatna czy nie?? i czy mogę jeszcze raz skorzystać jak będę czekał na podłączenie orange freedom??Możesz również skorzystać z tej oferty, jeśli zamówiłeś Orang Freedom i oczekujesz na weryfikację warunków technicznych. Dajemy Ci możliwość korzystania z Orange Free przez 30 dni, dzięki czemu będziesz mógł wykorzystać zasoby sieci od razu.
Tomo83 pisze:Netii na nie aktywnej linni TP na węzłach LLU w tej chwili fajna oferta 4 Mb w cenie 1 Mb bez zadnych dodatkowych kosztów zwiazanych z utrzymaniem łacza czy opłacaniem zbednego abonamentu do tp jezeli nie potrzeny jest telefon stacjonarny