tak tylko że jak się ma słaby zasiek 3G play to przelogowuje się do 3G plusa a teraz nawet z plusa 3g nieda się zrobić wideo konferencji ale zasiek 2G jest bardzo dobry zasiek

Co to jest zasiek?Rogi pisze:ta k tylko że jak się masłaby zasiek 3G play to przelogowuje się do 3G plusa a teraz nawet z plusa 3g nieda się zrobić wideo konferencji ale zasiek 2G jest bardzo dobry zasiek
Musieli wczoraj lub dziś odpalić, bo w niedzielę wieczorem gdy przejeżdżałem przez Radymno to świecił tylko UMTS (zresztą już od jakiegoś czasu) a GSM był tylko z Przemyśla a potem już z Jarosławia (na podst. Cell Info).ŁB pisze:Działa Play GSM/UMTS w miejscowości Radymno, między Jarosławiem a Przemyślem, woj. Podkarpackie. Anteny zawieszono na kominie dawnej mleczarni, poniżej anten Orange.
CI Play GSM z Radymna to "JAROSLAW" - sprawdzone z net-monitorem w ręku. Może być mylące...GutEQ pisze:Musieli wczoraj lub dziś odpalić, bo w niedzielę wieczorem gdy przejeżdżałem przez Radymno to świecił tylko UMTS (zresztą już od jakiegoś czasu) a GSM był tylko z Przemyśla a potem już z Jarosławia (na podst. Cell Info).ŁB pisze:Działa Play GSM/UMTS w miejscowości Radymno
ezaq pisze:Wtedy jeszcze nie miałem pewności. Dzisiaj sprawdziłem i owszem CID 1199 ma sektory 7,8,9. Poprzednio podałem zły LAC tej stacji. Poprawny to 1411.Pawrzes pisze:1199 to też i sektor 7 i 8