bartektofik pisze:jestem w erze 4 i pol roku. jestem 3 miesiące na umowie na czas nieokreślony. mogę bez telefonu otrzymać 120minut za 30zł przez 24 miesiące.
tu nic lepszego Ci nie zaproponuja. jedynie promocyjne pakiety z wiosennych prezentow. tj. 200 minut z 1 numerem w erze, 200 minut w weekendy w erze, 50mb. kazdy do aktywowania za 5zl.
bartektofik pisze:interesuje mnie jeszcze play fresh. ale zasięg plusa chyba nie jest taki dobry jak ery.
plus ma najwiecej nadajnikow w Polsce, w polaczeniu z nadajnikami play jest to mimo wszystko najlepiej pokrywajaca Polske siec.
[ Dodano: 2009-05-06, 13:47 ]
wlasnie dzwonila do mnie pani z racji tego, ze ja jednym numerze 2 tygodnie do konca, a na drugim 4 miesiace.
oferta oczywiscie standard czyli 15-20zl znizki na calosc, ale ja nie o tym

chcialem sprezentowac dziewczynie telefon z przedluzenia, wiec pytam sie jak tam stoi cos dotykowego, pani proponuje mi samsunga aville przy ne80 za 1zl, na pytanie czy maja cos z mniejsza iloscia minut, bo jednak 170 to za duzo odpowiada, ze owszem ne60 ze 120, ale pakiety mniejsze i wogole, a telefon ten jest tam w cenie troche wyzszej, bo 299zl. na pytanie dlaczego nowy klient z abonamentem ne60 ma ten telefon za 1zl niestety nie potrafila odpowiedziec (przynajmniej nie wypalila z tekstem, ze to promocja) probujac mi wmowic, ze bede mial swietny deal jezeli aktywuje sobie dodatkowe pakiety, a ktorych nowy uzytkownik nie mozne aktywowac (ale tez za nie nie placi).
rozumiem, ze chodzilo jej o to, ze nowy moze wybrac tylko 1 darmowy pakiet, ale na na przedluzeniu bede musial i tak za niego zaplacic niezaleznie od tego czy wybiore 1 czy wszystkie 3 w promocji...
o ceny innych sluchawek nawet nie pytalem i powiedzialem, ze sie zastanowie, bo oferta jest lekko mowiac niezadowalajaca. zaczela krecic, ze nic wiecej nie mozna wynegocjowac itd. podziekowalem i poprosilem o kontakt za kilka dni, choc znajac zycie jutro bede juz mial suszenie glowy.
czasem mi sie zal tych osob robi. ludzie niejednokrotnie wiedza to samo, albo i nawet wiecej od nich, a oni produkuja sie calymi dniami probujac choc troche swoja oferta zainteresowac.