A ja chcę opowiedzieć swój przypadek przedłużenia umowy, może komuś również się uda, bo jeśli wszystko wyszło tak jak myślę to mi się udało trochę plusa "oszukać"
W sierpniu 2008 podpisałem Umowę Od Nowa na 18 miesięcy z opcją możliwości skorzystania po 6 miesiącach z każdej innej promocji dostępnej dla mnie. Przeczytałem o Superkarcie w Taryfach Syberyjskich, więc pomyślałem że skoro mogę skorzystać z każdej to przecież i z tej ale w Umowie od Nowa było napisane, że przez 18 miesięcy nie mogę rozwiązać umowy a Super Karta w Syberyjskich umożliwia rozwiązanie umowy w każdej chwili bez konsekwencji, więc pomyślałem że się nie uda. Ku mojemu zaskoczeniu Pan w punkcie poinformował mnie że mogę skorzystać z tej umowy. Podpisałem więc i czekam na nowy okres rozliczeniowy bo jeżeli się udało to w następnym miesiącu mogę rozwiązać umowę a poprzednia zobowiązywała mnie do niewypowiadania umowy do lutego 2010
Wszystkim w podobnej do mojej sytuacji polecam to rozwiązanie bo nie tracą na ilości minut, w Superkarcie jest więcej niż w Umowie Od Nowa, to jeszcze skrócą sobie czas umowy, w moim przypadku o 9 miesięcy

szukałem i szukałem i znów wróciłem do abo Play.....nic lepszego dla mnie na razie nie wynaleziono:)