Zamiast eplanu włączyli mi TWOJ PLAN i taki mam do tej pory. Ceny sie zgadzaja ale nie otrzymuje bonusow zadnych. Poza tym nie włączyli mi prezentu na start a w eplanie tez mi sie nalezał!! W piatek ide do zaprzyjaznionej osoby z salonu i mam nadzieje ze ona cos poradzi. Jesli nie to za tydzien rzecznik praw konsumenta!! I zarzadam jakiegos odszkodowania.... za koszty i czas stracony!! Wystarczy mi se k750i?
Teraz mam k700i - no spadaja niestety
[ Dodano: 2005-12-06 20:11 ]
Nie, no .... ja juz nie chce orange mam ich dosc serdecznie.... dzisiaj konsultant mnie poinformowal ze usluga obnizajaca koszty polaczen do 4zl w roamingu za min i 1zl za sms nazywa sie "stawki operatorow zagranicznych" a tak naprawde nazywa sie "Kraje Orange" .. dzieki temu o maly wlos nie moglbym aktywowac znizki, bo regulamim SOZ mowi ze jesli ma sie ja aktywna to KO nie pójdzie... Wiec szybko dzwonilem i wycofywalem dyspozycje.... i sam aktywowalem przez sms ... ja *&^%$# pomóżcie mi stad wypier%$#@ bo dluzej nie wytrzymam szkoda ze nie maja zmiany regulaminu swiadczenia uslug telekom. bo zrezygnowalbym jak z neostraty:)
PS odp na reklamacje dalej nie ma
[ Dodano: 2006-07-19, 09:20 ]
własnie czytalem sobie swoj post:) wspomnienia:) teraz juz uwalniam sie od orange i niesamowicie sie ciesze. Nr przejmuje ojciec. Jesli ktos sledzil sprawe to wramach ciekawostki.
E-plan zostal wprowadzony pod koniec stycznia ale z przywilejow moglem korzystac juz w grudniu.
Co miesiac byla jakas reklamacja. Min. zle rozliczenie, niewprowadzone zamówienie, kolejne błędne plany taryfowe, blokowanie smsów, rozmów.
Wytrzymalem do lipca po czym zalozylem ten temat
Pojedynek TYTANÓW:)
Ostateczne zadecydowalem ze wybiore simplusa (szczerze wole taktaka, ale rachunek ekonomiczny wzial gore). Nie martwie sie jednek, jestem swiadomym uzytownikiem telefonu i nie dam sie skrzywdzic- wiem ze istnieje federacja konsumentów, wiem jakie mam prawa.
1 czerwca zostala wprowadzona usluga przenoszenia numerów (POP-->Simplus kolo 3-4tyg).
[/list]