Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
Play
skladanie reklamacji nie za wiele da. Tu po prostu trzeba zglosic problem techniczny.lookasz-83 pisze:Problem jest dla mnie coraz bardziej irytujący i jak tylko znajdę chwilę czasu wybiorę się do salonu z reklamacją.
wiesz, kwestia potrzeb... jak ktos siedzi w miescie lub korzysta w paru tylko lokalizacjach to po co ma przeplacac? Play wystarczy..eski pisze:To ze tanio i duzo nie oznacza dobrze, ja osobiscie wole doplacic i sie z niego cieszyc(sadze ze nie tylko ja) ze mam wszedzie zasieg i ze chodzi jak trzeba
No owszem, w mieście może tak, ale jak chce się skorzystać z mobilnego netu np na działce (oddalonej kilkadziesiąt km od miasta) to już może być problem.SirmarK pisze:wiesz, kwestia potrzeb... jak ktos siedzi w miescie lub korzysta w paru tylko lokalizacjach to po co ma przeplacac? Play wystarczy..
Ja właśnie "korzystam" w mieście i to nawet nie na jego peryferiach a sytuacja wygląda bardzo źle. Do moich potrzeb Play by w zupełności wystarczył jednak pod jednym warunkiem... musiał by normalnie działać. Na razie jest tak, że muszę się łączyć po kilka razy żeby zechciał "zaskoczyć" albo jak mnie rozłączy co chwila ponownie się logować bo zrywa połączenie co pół minuty.SirmarK pisze:lookasz-83 pisze:Problem jest dla mnie coraz bardziej irytujący i jak tylko znajdę chwilę czasu wybiorę się do salonu z reklamacją.Problem w tym, że rozłącza mi go w różnych miejscach i to mimo dobrego zasięgu. Kiedyś tak nie było. Jeśli by było tak jak mówisz to Play ma chyba problemy w całej Warszawie.skladanie reklamacji nie za wiele da. Tu po prostu trzeba zglosic problem techniczny.
W ogole to dobrze by bylo, abys wzial laptopa i poszedl ze 2-3 ulice dalej o zobaczyl czy dzieje sie to samo.. mozliwo ze dolozyli jakis nadajnik i jestes w takim miejscu sa problemy lub problemy z konkretna stacja.
wiesz, kwestia potrzeb... jak ktos siedzi w miescie lub korzysta w paru tylko lokalizacjach to po co ma przeplacac? Play wystarczy..eski pisze:To ze tanio i duzo nie oznacza dobrze, ja osobiscie wole doplacic i sie z niego cieszyc(sadze ze nie tylko ja) ze mam wszedzie zasieg i ze chodzi jak trzeba
Mi np. nie sprawia przyjemnosci korzystanie z edge'a u innych opow.. i co z tego ze mam go wszedzie... zawsze staram sie szukac sieci 3g - kogokolwiek sieci 3g