Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Jest dość podoba do starej, wydaje mi się że jest bardziej czytelna, jakie macie zdanie na ten temat
W sumie to nie ma zbyt dużej różnicy po między starą a nową
Z jednej strony ciekawa, bardzo prosta i przejrzysta, ale z drugiej wiadomo jak jest z flashami i wszystkimi tymi udziwnieniami. Niestety, u nas 10 mega to wciąż tylko marzenie i z ładowaniem też może być różnie przy wolniejszym internecie. No i jak to już było powiedziane - taka forma utrudnia dostęp dla osób niepełnosprawnych i ich programy czytające, ułatwiające dostęp tego po prostu mogą nie obsługiwać.
Fajne jest to, że specyfikacja telefonów działa pod Operą.
Nie poprawili jednak braku obsługi przycisków wstecz/dalej przez flasha. Np. Jeśli wybierzemy markę i konkretny model telefonu to klikając wstecz wracamy do pierwszej strony przeglądarki telefonów, zamiast to telefonów wybranej marki.
Co do wyglądu to jest przyjemny. Ogólnie jest to najlepsza strona operatora. Przy czym Plus GSM wypada najgorzej, gdzie przeglądarka telefonów to jakaś kpina.
!Punkt GSM w KDT na stoisku G13 nie potrafi wgrać softu na 6280.. wszystko trzeba robić samemu.. :/
ja dzisiaj szukalem czegokolwiek na tej stronie o abonamentach i irytowalo mnie ciagle naklanianie, by przeniesc do nich numer... chyba najbardziej nachalna strona ze wszystkich operatorow.
Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet
Bardzo przejrzysta i praktyczna. Jest lepsza od poprzedniej. ;] Chociaż sam uważam, że nie powinno się przesadzać z bajerami, ale podoba mi się przekaz.
Strona mi się podoba, prosta, przejrzysta i jak przystało na multimedialnego operatora. Pomimo tak rozbudowanego Flasha bardzo sprawnie ładuje się i działa.
Nikt nie widzi błędów w telefonach.Co najmniej kilku modeli nie ma od dawna w sprzedaży{Z 370,Z400,KU 800}.Cena Samsunga Z 400 jest super w abonamentach,1650 zł.
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą,najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a póżniej pokona doświadczeniem"