Co za ciapciaki, jakiś tydzień temu zadzwoniłem do nich w sprawie przedłużenia umowy, propozycja rabat 15 zł na abonament, powiedziałem, że to za mało żeby mnie mogli przekonać, to mnie przełączyli do kolesia od utrzymania klienta (czy jakoś tak), zaproponował mi na 1 rok rabat 50% i na drugi rok rabat 15 zł na abonament, ja mu na to, że OK, ale chciałbym jeszcze rabat 50% na telefon, bo w tej cenie co oni mają to na allegro mogę kupić. Koleś na to, że na telefon nie da rady dać abonamentu, ja mu na to, że nie przedłużę umowy, a on na to, żebym się zastanowił i że ustawia mi 1 rok rabat 50% i na drugi rok rabat 15 zł na abonament, po chwili przyszedł sms z informacją, że została przygotowana dla mnie specjalna oferta i jak chcę skorzystać to żebym poszedł podpisać umowę. Ponieważ umowę mam do połowy maja, postanowiłem poczekać, może jakieś lepsze promocje na telefony będą, albo w końcu mi zaproponują rabat na telefon. Dzisiaj dzwoni jakaś baba i przedstawia mi standardową ofertę 15 zł rabatu na dwa lata, ja jej na to, że tydzień temu mi dali lepszą ofertę, a ona na to, że nic takiego nie jest ustawione w systemie i nic więcej mi nie może dać, to ja jej na to że nie przedłużę umowy i na tym się skończyła rozmowa, nawet mnie nie połączyła z kimś od utrzymania klienta.
Po prost zlewka kompletna, najpierw coś obiecują później się wycofują i jeszcze głupa palą, że nic mi nie obiecywali.
A najlepsze jest ich w kółko trajkotanie wyuczonej na pamięć gatki, już nie wspomne o telefonie, mówię co telefon musi posiadać, a oni mi próbują wciskać fona który nie spełnia moich wymagań.
Może na lato jakiś operator da fajną promocje, to się od nich wyniosę.