• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #324264  autor: kliminho
 21 mar 2009, 13:43
Mam takie pytanie, która oferta internetu MOBILNEGO z laptopem jest najbradziej korzystna? Ktory laptop oferowany przez "polskie firmy" telekomunikacyjne jest warty zakupu...? Prosze o rade...

#324330  autor: thonka
 21 mar 2009, 17:57
notebook czy netbook bo to kolosalna wrecz roznica ;)

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#324339  autor: kliminho
 21 mar 2009, 18:27
chodzi mi o notebook'a

#324342  autor: RM
 21 mar 2009, 18:40
W Erze nie ma już oferty z notebookiem, jest jedynie z netbookiem. Tak więc Ere sobie możesz odpuścić.

#324348  autor: thonka
 21 mar 2009, 18:53
bazujac na stronie ery maja jeszcze oferte z laptopami, ale jedna z kwietnia 2008 a druga sierpnia 2008 wiec moze ich nie byc...

plus aktualnie nie posiada oferty iplusa z notebookiem (jedynie netbook samsung nc-10).

orange ma kilka laptopow (tabelka na dole strony ponizej, ew. specyfikacje na zakladkach) w roznych cenach w zaleznosci od dlugosci umowy i opcji internetu:
http://www.orange.pl/portal/map/map/int ... Id=2873415

musisz tylko pamietac, ze w orange jezeli nie kupujesz laptopa za gotowke, to podpisujesz umowe kredytowa z lukas bankiem, a to nie kazdemu odpowiada.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#324397  autor: piotrekkk
 21 mar 2009, 21:18
kup sobie laptop gdzie indziej, nawet ten sam i wiele taniej ;)

#324400  autor: vinc
 21 mar 2009, 21:25
piotrekkk pisze:kup sobie laptop gdzie indziej, nawet ten sam i wiele taniej
Popieram wyjdzie taniej i dodatkowo wybierzesz sobie sprzęt taki jaki Ci pasuje, a nie taki, który proponuje Ci operator.

Obrazek

#324403  autor: piotrekkk
 21 mar 2009, 21:26
internet mobilny tanieje, poza tym zanim zdecydujesz się na ofertę, sprawdź zasięg w Twojej okolicy danej sieci, bo możesz zostać z laptopem z "mobilnym" internetem, jak pojedziesz do dużego miasta, to będziesz miał dobry internet, więc i mobilny ;)

#325051  autor: wojtek83
 23 mar 2009, 23:37
tajniak pisze:Jak notebook to tylko Orange (Era i Plus - netbooki, Play - nic): http://www.orange.pl/portal/map/map/int ... Id=2873415

A korzystasz może z tego netu od orange, jak z zasięgiem? Tak w ogóle to słyszałem, że jak zamawiasz przez ich stronę, to są korzystniejsze warunki, to prawda?

#325067  autor: thonka
 24 mar 2009, 03:20
z laptopem niekoniecznie, bo nie ma opcji zamowienia z laptopem przez internet...
a, jezeli nie chodzi o oferte z laptopem to raczej nie ten temat...

tak czy inaczej polecam najpierw poczytac strone, a zwlasza opcje w sklepie orange...

#325161  autor: wojtek83
 24 mar 2009, 16:27
thonka pisze:z laptopem niekoniecznie, bo nie ma opcji zamowienia z laptopem przez internet...
Masz rację, sprawdziłem na stronie i rzeczywiście jest tak jak mówisz...no ale sam orange free można już jak najbardziej zamówić przez www (a mi o to chodziło). Ok, EOT.