podpisujesz neo z TV w momencie aktywacji poprzednia umowa z TP zostaje tak jakby anulowana, bez zadnych kar i oplat. Tak jakby sie w ogole nie liczyla:) Dodatkowo powiem, ze jak dostala drukarke to tez jej nie bedzie musiala oddawac. Jak podpisze neo z tv na dwa lata to bedzie miala na dwa lata, a nie jak niektore madre istoty z salonow twierdza, ze ta umowa do konca + dwa lata.
A ta TV to jest shit jakich malo:) Moge sie tylko wypowiedziec nt tej co z talerza jest, bo podobno w wiekszych miastach jakos po kablu to idzie:)
1. na poczatek dadza dekoder, ktory jest na 99% znam 4 osoby, ktore to mialy. 2 mialy na poczatek zepsuty, drugi byl ok. Jedna dwa zepsute z rzedu, trzeci ok i ostatnia dwa zepsute i trzeciego nie brala tylko podziekowala im za usluge.
2. ja wiem ze za takie pieniadze to nie ma co wybrzydzac, ale lista kanalow to jest smiech
3. dekoder musi byc na stale polaczony z lifeboxem, bo co chwila cos pobiera z neta i jak nie pobierze to wylacza nam TV:)
Bardziej sie oplaca pakiet netii + polsat cyfrowy, ale to moje subiektywne zdanie, bo sam tak mam.
pakiet netii telefon 42,70+49=91,70zl za 1 mega(teraz jest tansza opcja abonamentu przy 1mega)
w tp neo 1m+ tv to 69,90+ abonament za 50zl za fona=119,90zl
119,90-91,70=28,20zl a abonament netii na fona, jest sto razy lepszy od TP, tj byl;) bo teraz tylko zerknalem i zobaczylem sekundowe naliczanie... po pierwszej minucie, za taki chwyt netia poplynie.
a za bodajrze 37zeta masz polsat cyfrowy, gdzie jest kanalow ze 3 razy wiecej i co najwazniejsze jest polsat i pakietu TVN nie zabieraja po 2 miechach, no i sa kanaly ktore oglada normalny czlowiek, a nie telezakupy. No chyba, ze lubisz telezakupy to wtedy polecam opcje TP, bo za takie pieniadze to nigdzie nie dostaniesz tylu kanalow z telezakupami:)