• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #321855  autor: Marens
 08 mar 2009, 23:52
Czy ja dobrze myślę?

• Mamy plan doMowy60, 300, 1200 a w nim 0,40zł/min na komórki
• Włączamy "rozmowy z rabatem 50% do sieci komórkowych" 10zł/mies

→ Otrzymujemy 0,20zł/min

Jedyna gwiazdka jaką widzę to do Ery, Plusa i Orange.

#321860  autor: Spioszek
 09 mar 2009, 01:15
Nie znam się na tym, ale to się wydaje nie realne:), skoro cena za minute w mtra jest chyab w tym roku 22gr netto za minute, to chyba TP by do tego nie doplacala:).
Chyba ze to sie tyczy miedzy operatorami komorkowymi a z stacionarnego na komorki juz nie.
Ale to niech lepiej sie wypowie osoba ktora lepiej sie na tym zna:).
Moze latwiej na infolini tp sie otym dowiesz :).

#321874  autor: piotrekkk
 09 mar 2009, 09:44
ta oferta tak wygląda, nie wiem czemu masz wątpliwości???????
teraz by właczyć usługę dodatkową musisz zmienić posiadany cennik w tpsie na nowy, który się trochę rożnić... np nie ma pełnego naliczania sekundowego

#321877  autor: tetris
 09 mar 2009, 09:56
Na stronie nic nie ma o tym żeby ta promocja nie obowiązywała na komórki...
Ale jest jeszcze jedna ciekawa opcja, jak zamówisz plan doMowy60 to te rozmowy z rabatem masz za darmo, nie musisz płacić tych 10 pln.
http://www.tp.pl/prt/pl/klienci_ind/tel ... om/660707/

#321879  autor: piotrekkk
 09 mar 2009, 10:06
tetris pisze:Na stronie nic nie ma o tym żeby ta promocja nie obowiązywała na komórki...
Ale jest jeszcze jedna ciekawa opcja, jak zamówisz plan doMowy60 to te rozmowy z rabatem masz za darmo, nie musisz płacić tych 10 pln.
http://www.tp.pl/prt/pl/klienci_ind/tel ... om/660707/
nie trzeba płacić 10 złotych, jeśli się podpiszę umowę z tpsą na rok i 10 złotych nie płaci się biorać rabat na lokalne i międzymiastowe, ta promocja nie dotyczy rabatu na komórki

#321881  autor: maniek
 09 mar 2009, 10:45
Marens jest dokładnie tak jak napisałeś. Jak widać TP nie jest taka zła jak wielu myśli :wink:

#321883  autor: tetris
 09 mar 2009, 10:51
piotrekkk pisze: nie trzeba płacić 10 złotych, jeśli się podpiszę umowę z tpsą na rok i 10 złotych nie płaci się biorać rabat na lokalne i międzymiastowe, ta promocja nie dotyczy rabatu na komórki

"Zamów plan doMowy tp 60, a otrzymasz 100% zniżki na usługę rozmowy z rabatem 50% na połączenia lokalne i międzystrefowe".

Miałeś rację, sorki.

#321905  autor: Marens
 09 mar 2009, 13:38
maniek pisze:Marens jest dokładnie tak jak napisałeś. Jak widać TP nie jest taka zła jak wielu myśli :wink:
Dodam, że reklamacje faktur załatwiałem telefonicznie. Korekty przychodziły w ciągu dwóch tygodni. Przez 15<lat zanotowałem kilka awarii, które bardzo szybko zostały usunięte. Sam mam 20lat więc mogę nie pamiętać niektórych rzeczy.

#321908  autor: piotrekkk
 09 mar 2009, 13:40
Marens pisze:
maniek pisze:Marens jest dokładnie tak jak napisałeś. Jak widać TP nie jest taka zła jak wielu myśli :wink:
Dodam, że reklamacje faktur załatwiałem telefonicznie. Korekty przychodziły w ciągu dwóch tygodni. Przez 15<lat zanotowałem kilka awarii, które bardzo szybko zostały usunięte. Sam mam 20lat więc mogę nie pamiętać niektórych rzeczy.
każda firma nie jest zła, ani dobra, to tylko kwestia ludzi, którzy ją tworzą...

#321909  autor: Marens
 09 mar 2009, 13:50
piotrekkk pisze:każda firma nie jest zła, ani dobra, to tylko kwestia ludzi, którzy ją tworzą...
Chyba też kwestia indywidualnego przypadku klienta.

#321999  autor: piotrekkk
 09 mar 2009, 19:30
Marens pisze:
piotrekkk pisze:każda firma nie jest zła, ani dobra, to tylko kwestia ludzi, którzy ją tworzą...
Chyba też kwestia indywidualnego przypadku klienta.
ludzie, ludzie i jeszcze raz ludzie