Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Nie, dioda odpowiedzialna za synchronizacje /w linksysie DSL/ nie gaśnie, tylko lampka INTERNET świeci się na czerwono.Zapewne dioda odpowiedzialna za synchro gasnie
Narazie tego niezgłosze, bo się bojeZgłoś to do orange powinini dostac odpowiedz z TP.
A co tu jest do lubienia? Ja też wiele rzeczy wręcz nie znoszę, a robić muszę...tajniak pisze:Nie każdy lubi dzwonić na BOK...
Chyba taak....maniek pisze:Lepiej miec niedzialajaca usluge
Nie bój się, tylko pisz na [email protected] albo dzwoń. oni nie gryzą, przekonasz się o tymszyman12 pisze:Narazie tego niezgłosze, bo się boje. A czy gdyby okazało się, że trwają tam "roboty drogowe" to mogę zerwać z nimi umowę?
Trzeba było się odwołać, nie poddawać się...szyman12 pisze:Boję się nie dlatego, że się wstydzę itp., lecz to, że znam co TP robi. Jak poprosiłem, aby sprawdzili /czyt. wywid techniczny/, dlaczego mi modem TOPCOM-a na Erze ADSL synchronizujue się 3 h, podczas gdy Sagem F@st 800 tylko 45 sekund, to oni odpowiedzieli "Brak możliwości technicznych" i rozwiązali ze mną umowę, podczas gdy sam internet działał bardzo dobrze /nawet lepiej niż ten, chociaż taka sama prędkość/
szyman12, ale powiedz mi- jak oni mogą tak sobie wedle swoich widzimisię odciąć Tobie Internet? Jestem wręcz przekonany, że umowy z Tobą nie rozwiążą na pewno.Ja wiem, że Orange to córeczka Tepsi, ale nigdy niewiadomo co tym technikom przyjdzie do głowy. Dodatkowo moja siostra musi do końca marca oddać pracę magisterską, więc gdyby odcięliby nam internet to mógłbym kopać już dół na cmentarzu :/ ...
Po pierwsze to nie mogłem się za bardzo odwoływać /patrz poniżej/, po drugie napisałem do UKE - zgadnij co odpisała? Abym skorzystał z usług Tele2 albo Dialogu i żebym nie zawracał im gitaryTrzeba było się odwołać, nie poddawać się...
Mogą. Wystarczy, że napiszą "Brak możliwości technicznych" i dziękuje. Co im możesz zrobić? Nic. Dlaczego? Bo masz to w regulaminie, że TP ma prawo w każdej porze /w dniu i w nocy/, każdego dnia /w Wielki Piątek jak i w tłusty czwartek/ wyłączyć Ci internet z powodu braków możliwości technicznych do świadczenia usługi internet.ale powiedz mi- jak oni mogą tak sobie wedle swoich widzimisię odciąć Tobie Internet?