Witajcie.
Dzisiaj Wam opiszę jak to w jeden dzień zniechęciłem się totalnie do sieci Play, ich "profesjonalistów" pracujących w punktach w Katowicach, oraz do telefonu Touch HD w tej "sieci".
Po poście tomico, w ktorym opisał ze udało mu się dostać HD, zacząłem dzwonić znowu po salonach. Oczywiscie zero nowości - "nie ma, nie będzie", "prosimy dzwonic na bierząco..." blablabla. Czyli to co zwykle.
Jedynie w Germanosie na ul Staromiejskiej udzielono mi informacji, ze moge sobie tam podjechac i zamówić bo cyt: "jest to telefon na indywidualne zamówienie klienta". Pomyślałem - wporządku, wybiorę się tam. Jednak w poniedziałek (kiedy dzwonilem) nie moglem się urwać z pracy, więc pomyslalem, ze wyjde dzisiaj, kiedy mam mniej roboty i zamowie cacuszko. Po wyjsciu z pracy (za zgodą szefa, ktory jest bardzo wporządku) zadzwoniłem czy sprawa zamówienia HD jest nadal aktualna. Odebrała mi inna osoba, potwierdzając, ze jest to nadal aktualne. Wzialem ze sobą ojca, ktoremu rownież się kończy umowa w Plusie, zeby przeszedł ze mną do Playa, pooglądał telefony popytał o ofertę. Chcialem przeniesc rodzinę do tej sieci, bo wiadomo - taniej.
Po ponad półgodzinnym szukaniu jakiegokolwiek miejsca parkingowego w centrum Katowic, udałem się z ojcem do salonu na Staromiejskiej, myslalem ze w koncu coś załatwię. I załatwiłem...
...opinię o osobach pracujących w punktach tej sieci
Wchodzę, mowię co chcę, facet kieruje mnie do wesołej pani, pani coś sprawdza w komputerze przez 5 minut po czym z rozbrajającym uśmiechem oznajmia mi ze "ktoś musiał podać panu złe informacje, poniewaz nie mamy tego telefonu na głównym magazynie, więc nie mozna go zamowic". NAŻARŁEM SIĘ WSTYDU PRZED OJCEM! opowiadałem mu ze bardzo fajna sieć, fajne oferty, mila obsluga - A G*WNO! Banda partaczy w Germanosie na Staromiejskiej bardzo chętnie zmarnuje Twój cenny czas. Człowiek specjalnie załatwia sobie wyjscie, zeby załatwić wazna sprawe a traktują go jak kolejnego debila, ktorego mozna spławić. Nawet z nimi nie gadałem tylko po prostu wyszlismy stamtad. NIE MAM SIŁY się spierac z tymi wesołymi studencikami. Po wyjsciu stamtad zaczalem dzwonic do innych salonow zeby sie zapytac czy mozna zamowic - odpowiedz była bardzo oryginalna "NIE". W Media Markcie babka nawet nie wiedziala co to za telefon i kazala mi przeliterowac(!!!!!!) jego nazwę, podac mój numer telefonu i oczekiwac na oddzwonienie. No i czekam sobie do tej pory na odpowiedz czy mozna zamowic Touch HD w MediaMarkcie...Użeram się już od stycznia z "Fachowcami" w Katowicach i po dzisiejszym zajsciu MAM DOSYĆ sieci Play, podejscia do klienta pracujących w punktach speców od siedzenia na stoliku i dosyć oczekiwania na Touch HD.
Poszłem z ojcem przedluzyc mu umowę w Plusie, wzial E51. Obsługa w Plusie jak zwykle na wysokim poziomie, ludzie znają się na swojej robocie. Facet nawet zauważył na naszym egzemplarzu rysę na tylnej pokrywie po czym poszedł nam wymienic na inny (!) Tego jeszcze nie widzialem...
A Playcie gratuluję wykwalifikowanego personelu. Zacznijcie zmieniać kadrę, albo inni zaczną zmieniać sieć.
Nie mam juz wogole ciśnienia na Touch HD i nawet jak się pojawi jutro to nie kiwne palcem zeby sie wybrać do wesołych studencików podpisywać umowe...