Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
mam aktywna neostrade 512 umowa 12 miesieczna do 27.03.2009
na poczaku stycznia podpisalem aneks na kolejne 12 miesiecy (bedzie obowiazywal 27.03.2009-26.03.2010)
w zwiazku z tym ze sie wyprowadzam czy moge bez konsekwencji rozwiazac nieobowiązujacy jeszcze aneks do umowy?
Ostatnio zmieniony 14 lut 2009, 08:18 przez bubanet, łącznie zmieniany 1 raz.
zawarłeś umowę prawną...a że nowe warunki promocji wchodzą od 27.03 bo tak masz okres rozliczeniowy, a umowe podpisałeś np. 10.02..więc nie do końca możesz się wycofać..chyba, ze w regulaminie masz jakiś czas na rezygnację z aneksu.
jest te 10 dni wynikajace z podpisania umowy poza siedzibą - ale to juz minelo
mnie też sie wydawało ze juz nie moge sie wycofac, ale dzwonili do mnie z neti ze swoimi warunkami i powiedzieli ze nawet jak podpisalem aneks to jeszcze nic straconego wiec chyba jest jakis sposób
z innej beczki: zanim wziąlem neo chcialem netie (stąd ten telefon z ich ofertą:) ale telekomuna odpowiedziała że "niema mozliwosci technicznej" a jak podpisalem z tp to byla juz aktywna po odebraniu modemu od kuriera
Prawnie jest możliwość, ale technicznie ze strony TP nie. Dlatego NEO jest rozwiązywana bez kary umownej, a po przeniesieniu telefonu należy zamówić ponownie neostradę.