Bajer222 pisze:Touch HD pojawił się ponownie w cenniku Play, tyle że w osobnej tabelce zatytułowanej
"Cennik telefonów o ograniczonej dostępności" Niestety wzrosła tez jego cena, w ofercie one Play przy abonamencie 65zł (umowa na 24miesiące) kosztował o ile dobrze pamietam niecałego tysiaka. Teraz 1269zł.
W tej 'tabelce' to już był od dawna! I cena się też nie zmieniła, wiem bo śledziłem to dosyć dokładnie i w abonamencie 65 kosztował cały czas 1269 zł. W abonamencie
50 dla firm kosztuje on 999zł
Bajer222 pisze:Na ostatnich targac MWC 2009 przedstawiono tyle nowości, ze powoli zastanawiam się czy warto jeszcze kupować HTC. Może poczekać na nową Omnie HD. Albo Toshibe TG01, o której przeczytałem na jednym z portali, że
"zjada Touch HD na śniadanie" 
Co do Omni HD to nie ma co ukrywać że na pewno warto na nią poczekać, gdyż zapowiada się bezkonkurencyjny kombajn. Ma wszystko to co ma Omnia i Touch HD - duży wyświetlacz 3,7 cala, dobrą obsługę palcem (coś jak TouchFlo3D), szybki system, dobry procesor nie wspominając już o innych multimedialnych mega funkcjach i sprzęcie. Szkoda tylko że ma tego Symbiana ponieważ kupując telefon takiej klasy głównie zależy mi na jego GPSie, a tutaj sobie AutoMapy nie wrzuce (wiem są inne programy ale mi zależy na AutoMapie). A takim tokiem myślenia "może warto poczekać" można się zgubić, ponieważ
zawsze będzie warto poczekać, bo
zawsze ma wyjść coś lepszego, nowszego et cetera, dlatego powiedziałem sobie że jak tylko pokaże się HTC HD to go biorę bez wachania a jak się nie pokaże to biorę starą Omnie! Omnia HD ma wyjść w drugim kwartale bieżącego roku, Samsung nie podał jeszcze konkretnej daty więc równie dobrze mogą to być wakacje! Znając życie trzeba będzie jeszcze coś poprawić, zanim to dojdzie do Polski, zanim operatorzy to udostępnią, nie daj boże wyskoczą jak Filip z konopi problemy jak w przypadku HD to może to być i 2010 rok! Także ja osobiście wolę kupić sobie jakiś telefon i spokojnie czekać jak np taka Omnia HD pojawi się na rynku, poprawią w niej błędy, przy okazji zejdzie trochę z ceny (bo ma być dużo droższa niż jak stara Omnia wchodziła na rynek).
Co do
Toshiby TG01 to o
TĄ chodzi ? Wygląda apetycznie jednak z tym sformułowaniem o zjadaniu na śniadanie to bym nie przesadzał tym bardziej że HTC HD ma o wiele większe możliwości obrony niż np ten śmieszny iPhone

Mi szczerze mówiąc już by chyba nawet ten Diamond 2 wystarczył, dali mu lepszy i większy wyświetlacz, TouchFlo3D, 5mpix więc może byc

Liczę na to że do końca lutego jednak ten Touch HD się pojawi w Play'u, a jak już będe miał ten telefon to się za Barceloną nawet nie będe oglądał