Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Jedyne co mogę poradzić to poczytanie podpowiedzi kolegów w wątku niedawno założonym przeze mnie: http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php ... a59a652137legionista1992 pisze:Witam, jutro jade podpisac umowe z PLAY. Biorę Samsunga i550W. Przy wyborze tego telefonu kierowałem sie jego funkcjami(wifi,gps etc). Mój problem polega na tym ze chciałbym dobrac sobie do tego telefonu i oferty one play 65 najkorzystniejszą ofertę dot internetu w komórce.
Ja tez wykorzystuje neta do sprawdzenia poczty i rozkladow jazdy - 5 MB znika momentalnielegionista1992 pisze:Słyszałem cos o pakiecie 5mb. To duzo?
Niestety nie można tak zrobić gdyż według regulaminulegionista1992 pisze:Czy moge kupic raz pakiet 5mb i w tym samym miesiacu drugi raz?
Z tego co się orientuje, sieć Play nie oferuje większych pakietów internetowych.Pakiet jest odnawiany pierwszego dnia kalendarzowego każdego Okresu Rozliczeniowego pomiędzy godziną
00:00 a 01:00.
O tym już jest w wątku, który Ci polecałem. Moim zdaniem ten pakiet, o którym piszesz też nie jest specjalnie ciekawy. Bez niego wychodzi Ci 1,2 zł/MB zamiast 1 zł/MB więc różnica niewielka (w porównaniu do pakietów internetowych w innych sieciach)legionista1992 pisze:A jak wykorzystam juz ten pakiet to moge normalnie wchodzić do internetu za stawkę operatora? Ile ona wynosi? Za minutę czy za przesył. danych? Pozdrawiam
Ja wziąłem abonament w Play wyłącznie ze względu na telefon (byłem w Orange, ale tam cena Diamonda w porównywalnym abonamencie była śmiesznie wysoka w porównaniu z Play). Wydaje mi się rozsądne rozwiązanie zaproponowane przez vadera zdaje się, czyli Dual SIM i kupienie drugiej karty np. BlueConnect, z tym że przełączanie między kartami nie jest już tak bardzo wygodne.legionista1992 pisze:omg to w sumie korzystanie z internetu w PLAY jest w ogole nieopłacalne, nie dosc ze płace spory(jak na mnie) abonament to jeszcze musze dokładac za internet. Ehhh. Dobrze ze chociaż będę miał telefon z Wifi to czasem ta funkcja moze sie przydac-szczególnie ze mieszkam w Warszawie
Czyli wynika z tego że w Plusie też jest atrakcyjny internet??tankmaster pisze:Kupiłem pakiet 25mb za 5zł w plusie. Czy dobrze słyszałem, że dzięki niemu można przeglądać strony internetowe nie płacą pieniędzmi z konta?