• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #315423  autor: bakmak
 04 lut 2009, 12:39
czesc,

taki smieszny temat ale moze ktos z was spotkal sie wlasnie z takim problemem i wie z czego wynika czy to problemu zwiazane z serwerem w play, w kazdym razie mam do wykorzystania 100 darmowych wizytowek ktorych zwyczajnie wysłac sie nie da poniewaz wyskakuje po nacisnieciu wyslij informacja ze nie mozna wyslac :)

#315425  autor: bkawa
 04 lut 2009, 12:51
Pojawia się jakiś komunikat, może to błąd, to playowi w samoobsłudze się często zdarza. W takim wypadku najlepiej im to zgłosić.

Domowy wyrób nalewek

#315492  autor: yanek
 04 lut 2009, 18:27
bakmak, a zobacz, czy do Play24 możesz się zalogować. Jeśli tak to tam masz zakładkę 'zgłoszenia' czy jakoś tak, nie pamiętam. Opisz im problem, wraz z dokładną treścią komunikatu, jaki się pojawia. O ile oczywiście zalogujesz się tam, ja na przykład
w tej chwili nie mogę ;-)
Kod: Zaznacz cały
Wystąpił błąd. Spróbuj zalogować się ponownie później.
Kod błędu:	1233768356287SCBF400

[ Dodano: 2009-02-04, 18:31 ]
Ewentualnie napisz maila do BOK ([email protected]) lub zadzwoń na *500.

Sprzedam NOWE google GALAXY GEAR VR Lite http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... 15#p853315