Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Tutaj chodzi o to, do której półki cenowej telefon należy. Każdy telefon Nseries i Eseries Nokii posiada bardzo dobrą antenę zasięgu (nawet lepszą od tej w 3410) i bardzo dobrą jakośc rozmów.yellowfox pisze:Pytanie dlaczego? Czy starsze telefony emitowały po prostu mocniejszy sygnał? A może to konstruktorzy poszli w miniaturyzacje i wypychanie gadżetami zapominając o jakości ?
Mówię o swoim doświadczeniu, co do obecnie oferowanych telefonów na rynku. I jak narazie to się spotkałem jedynie z Nokiami Ei N series o bdb antenie i jakości rozmów. (odsyłam do innego tematu utworzonego przeze mnie, w którym wyjaśniam, że w miejscu, w którym Nokia N95, N70 trzymają 1 kreskę zasięgu i można bez problemu przez nie rozmawiac (rzadnych zakłóceń) tam samsungi nie maja zasięgu. Odzwierciedla się to na jakośc rozmów.yellowfox pisze:Chcesz powiedz ze żeby dziś cieszyć sie dobrą jakościa rozmów trzeba mieć telefon za krocie z serii biznesowych i marki Nokia ?
Miniaturyzacja nie ma nic do tego. Elementy techniczne telefonu pozostają na tym samym poziomie, co starsze, lecz po prostu mniejsze (tak jak dysk twardy w komputerze stacjonarnym, a w laptopie).hettman pisze:miniaturyzacja czesci przy jednoczesnym zmniejszeniu gabarytow telefonu wiec co za tym idzie coraz mniej jest miejsca na takie podstawowe czesci jak