acess pisze:tez po przez PKO BP ?
a ja patrzale mzaraz po doladowaniu i nic:( nie bylo wiec gdzies sparowało
Jedyna możliwość jaką ja widzę to taka, że pomyliłeś numer.
Czyli jeżeli masz np. 2 dni na wykonywanie połączeń to po doładowaniu będziesz miał 5 dni.acess pisze:
dokladnie to o to:
Jeżeli Twój okres wykonywania połączeń jest krótszy niż 5 dni, każdy otrzymany Przelew SMS przedłuży ważność twojego konta do 5 dni.
Bo to jest przelew SMS, a nie doładowanie. Przelew przedłuża o 5 dni.acess pisze:Dlaczego?
Nie.jesli doladuje telezdrapką to tez tak bede mial ??????
Konto promocyjne jest na rozmowy (tylko głosowe) i SMS-y wewnątrz sieci Orange. Rozmowy na numery stacjonarne w ramach usługi Ty i 3 więc nie będą rozliczane z bonusu 200%, a z konta Masz za Staż lub konta głównego po 3gr/min.acess pisze:Ok dziękuje![]()
[ Dodano: 2009-01-06, 18:47 ]
A zapytam jeszcze :
Po wykupieniu pakietu Ty i 3 za smsy bierze mi forse z konta" 200% " a smsy do stacjonarnych z konta rzeczywistego ? jak to mozliwe ?
To nie taryfa a usługa obniżająca koszta. Faktycznie, zapomniałem że zmiana regulaminu w marcu 2008 wprowadziła także tańsze SMS-y na stacjonarne. Tak czy inaczej połączenia i SMS-y na telefony stacjonarne nie będą rozliczane z 200% więcej bo ten bonus jest tylko na rozmowy głosowe i SMS-y do Orange.acess pisze:Czytaj w FAQ , że SMS do sieci stacjonarnych to jedyne 6g (brutto) w taryfie Ty i 3biotyt pisze: SMS-y na stacjonarne są rozliczane po 1,22 zł bodajże wg cennika podstawowego.
więc?
O ile mi wiadomo, sposób dostarczenia SMS-a jest zależny od tego czy telefon podłączony do linii stacjonarnej obsługuje tekstowe SMS-y. Jeśli aparat telefoniczny nie posiada funkcji SMS lub na linii nie ma prezentacji numeru wtedy SMS będzie przekazany głosowo. Wyświetlanie SMS-ów tekstowo na telefonie z tą funkcją możliwe jest tylko na linii TP. Chyba żaden inny operator stacjonarny nie świadczy takiej usługi więc w takich przypadkach SMS będzie przekazany tylko głosowo.Marens pisze:Głosowe, czy zwykłe(takie na telefon DECT)?biotyt pisze:Faktycznie, zapomniałem że zmiana regulaminu w marcu 2008 wprowadziła także tańsze SMS-y na stacjonarne.