• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #308312  autor: xmichal79x
 05 sty 2009, 15:51
Witam,
mam taki problem,
w telefonie HTC Touch pro, nie chce zeby prosil o podanie kodu PIN przy uruchamianiu, wchodze w ustawienia>telefon>kodPIN/PIN2 i tam jest opcja:
wymagaj kodu PIN kiedy telefon jest uzywany z polem z "ptaszkiem", odznaczam ptaszka, wtedy prosi mnie o potwierdzenie poprzez podanie kodu PIN, podaje kod pin i zaczyna sie problem:
nie reaguje na klawisz enter, zarowno z klawiatury rozsuwanej jak i wirtualnej, a kiedy zatwierdzam naciskajac ok na ekranie pojawia sie komunikat o blednym kodzie i prosi o podanie kodu jeszcze raz:?
jak zatwierdzic kod pin w tej opcji bo juz szalu dostaje, dodam ze bez problemu moge zmienic kod pin i wtedy enter dziala wiec nie wiem czy to nie jest jakis blad systemu?

spotkal sie ktos z czyms takim?

pzdr

Michal

#308335  autor: Klusek
 05 sty 2009, 16:42
Enter nie działa, zatwierdzać musisz przyciskiem "ok" w prawym górnym rogu ekranu. Jeżeli nie dostajesz komunikat o błędnym kodzie to może błędny kod wpisujesz?
Zawsze możesz przełożyć kartę do innego telefonu i tam wyłączyć żądanie kodu PIN.

Obrazek
Obrazek