Cześć !
Mam ten sam problem, tylko z innym modelem firmy SE - W660i. Mam fon kupiony bez cyro w sklepie internetowym firmy Mix electronix. Rok temu oddałem go do naprawy z powodu awrii fastportu. Rok było ok. Teraz ponownie pojawiłóa się usterka w postaci wypadających słuchawek oraz ładowarki z gniazda.... Do tego fon przestał czytać mi prawidłowo tagi mp3 (obecna wersja softu CXC1250446R8BB00107101017), co objawia się niechronologicznym osdłuchwiwaniem utworów danego albumu. U kumpla na starszym sofcie tagi czytało bezbłędnie także z mojej karty pamięci.
Tu zaczęła się moja odyseja.

Oddałem fon do serwisu w Sosnowcu. Wrócił do mnie po dwóch tygodniach z adnotacją że wszystko ok. Przy odtwarzaniu songów problem bez zmian. Dodatkowo za to doszedł źle przykręcony głośnik w słuchawce co powodowało rezonowanie "przy uchu podczas rozmowy".

tel na infolinie. Konsultantka kazała zanieść fon do serwisu z poleceniem wysłania do Wawy do Działu Kontroli Jakości oraz dołączyć list z opisem usterek. Zastosowałem się do zaleceń.

Minęły dwa tygodnie. Telefon wrócił. W opisie to samo co zwykle. Usterka z tagami dalej na swoim miejscu. Głośnik już nie rezonuje, ale za to ten zewnętrzny nie działa. Nie słychać dzwonków. Fast port jest "luźny", tzn. dźwięk jest ale by pojawił się w stereo trzeba co chwilę kombinować przy wtyczce.

telefon na infolinię z pytaniem o wymianę telefonu skoro były trzy usterki i zanosi się na czwartą wizytę. Pani odpowiedziała że NIE MA MOŻLIWOŚCI WYMIANY (faktycznie nic na ten temat w warunkach gwarancji nie jest napisane) A FIRMA SE WYMIENIA SPRZĘT WTEDY KIEDY UZNA ŻE NIC SIĘ INNEGO Z EGZEMPLARZEM ZROBIĆ NIE DA. Byłem w szoku. Pani poradiła mi wysłać kurierem telefon do Bytomia, do firmy Teleko. Zarezerwowała nawet termin naprawy.

telefon poszedł kurierem. Naprawa trwała cztery dni. wszystko ustąpiło poza nieszczęsnymi tagami
Teraz odpalam albumy poprzez managera plików, bo wtedy odtwarza ok, ale dalej myślę co z tym zrobić. Czy iść do sklepu czy do rzecznika konsumentów. Wiem że w Motoroli jestr zapis o czterech usterkach i wymianie. Nie wiem jak jest w Nokii. Dziwię się, że tego typu problemów nie reguluje unijne prawo...
Na razie rozstaję się z Sony ericsson na jakiś czas...
Pozdrawiam,
sporysz