• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #303059  autor: kosaz
 11 gru 2008, 14:14
hej Wam !!
warto sie skusic na ten model fona chodzi mi on po glowie od kilku dni :)
cena 499 ma to co mnie interesi czy lepiej zainwestowac 100 i brac samsunga w avansie ??
chcialbym sprobowac w sumie 500 tonie zbyt duzo jak sie oszczedza :)
dual sima lepiej na takim tanszym sprobowac dotykoweg
pozdro Wamo panelu jak sie mi nie spodoba to sprzedam dla ojca :) i po problemie a jak sie spodoba to go se zostawie

#303116  autor: lozo111
 11 gru 2008, 18:07
myphone jest to polski i jeszcze słabo znany producent różnych telefonów. oferuje funkcje , które rzadko można spotkać w normalnych telefonach. takie coś lubią produkować Chiny. jednak jest to model godny uwagi- tv ,dual sim, duży ekran, dotykowy, dobra rozdzielczość no i oczywiście bardzo przystępna cena. ja osobiście też wziąłbym ten model i go polecam. :)

Nokia 5130, Philips Ozeo, Manta MOB-60, SE T630i, SE K310i, Samsung SGH-L760, Samsung SGH-i600, SE K800i, SE Z520i, HTC Artemis, Motorola V3r, Nokia E51, Sagem myX5-2v, Nokia N80, Nokia C5-00, Dell Venue Pro i inne :)

#303128  autor: user_delete3
 11 gru 2008, 18:54
myphone, nokla i inne tego typu podróby to szajs, na który wg mnie szkoda kasy. Chińszczyzna, po miesiącu zacznie się pewnie psuć, a żaden serwis raczej go nie naprawi. Chińskie g***o ...

#303132  autor: lozo111
 11 gru 2008, 19:04
no tak. ale masz za niską cenę wypasione funkcje

Nokia 5130, Philips Ozeo, Manta MOB-60, SE T630i, SE K310i, Samsung SGH-L760, Samsung SGH-i600, SE K800i, SE Z520i, HTC Artemis, Motorola V3r, Nokia E51, Sagem myX5-2v, Nokia N80, Nokia C5-00, Dell Venue Pro i inne :)

#303212  autor: adiq1033
 11 gru 2008, 23:51
11chris11 pisze:myphone, nokla i inne tego typu podróby to szajs, na który wg mnie szkoda kasy. Chińszczyzna, po miesiącu zacznie się pewnie psuć, a żaden serwis raczej go nie naprawi.
Co do pierwszego, zgadzam się. Mi także byłoby żal przekazania tak wysokiej kwoty na "nieznaną" mi dotąd markę, która ledwo co ukazała się na rynku. Natomiast nie mogę zgodzić się z tym, iż serwis nie uwzględni gwarancji. Telefony MyPhone są fabrycznie bez blokad SIM-LOCK, posiadają 12 miesięczną gwarancję producenta na sam aparat i 6 miesięczną na baterię. Zaledwie roczna gwarancja, budzi we mnie obawy, dlatego nie zdecydowałbym się na zakup ich urządzenia. TelForceOne jest właścicielem MyPhone i ponosi za nią pełną odpowiedzialność.

Moja opinia jest następująca; otrzymujemy chińską zabaweczkę, wydaną przez polską firmę zajmującą się akcesoriami komórkowymi. Wytwór TelForceOne, nie powala na kolana szczytami osiągnięć technologicznych - słuchawki "na siłę" wypychane są dotykowymi ekranami, kilkoma głośniczkami i "nieprzeciętnymi" klawiaturami.
kosaz pisze:jak sie mi nie spodoba to sprzedam dla ojca :) i po problemie
Wykorzystywać w ten sposób rodzinę, oj nie ładnie, nie ładnie... :wink:

#303227  autor: kosaz
 12 gru 2008, 08:07
Wykorzystywać w ten sposób rodzinę, oj nie ładnie, nie ładnie... :wink:

wiesz nie wkorzystuje poniewaz ja zarabiam mieszkam w oddzielnym mieszkaniu, i jak mi cos kupi rodzice to jak mowia ze ile to kosztowalo to im oddaje tak jak bym to ja kupil to w sklepie.
a poza tym ojciec woli ode mnie kupic za 10% mniej niz ja zaplacilem bo uzywanie niz szukac bigac po komisach . a tu ma sprawdzona sluchawke

[ Dodano: 2008-12-12, 08:09 ]
ja sie tak nauczylem ze z rodzina w domu a jak jakis biznes to tak jak z obcym i bedzie gitara