• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #300357  autor: DansN
 28 lis 2008, 20:26
Witam!
:?: Mam małe PYTANKO (???)
:arrow: Posiadam internet z Orange Free (256 kb/s). Łączę sie przez modem (router) USB.
<w nawiasie dodam, że transfer danych nie przekracza 10 kb/s>
:arrow: Ale nawiązując do tematu chciałbym dowiedzieć się, bo włożyłem kartę SiM (z Orange Free Internet) do telefonu (SE K800i) i miałem tam dość szybki internecik. Ale, czy w czasie korzystania z przeglądarki bierze coś kasy, czy nie?? Według mnie nie powinno, bo przecież płacę Abonament (60,-). Chodzi głównie, o to, czy mogę korzystać z tego neta na telefonie bez dopłacania do rachunku pieniędzy za Inetnet ...? Proszę o "jakieś" odpowiedzi :smt006

#300403  autor: tajniak
 28 lis 2008, 22:15
1. Orange Free czy Freedom?
2. Jeśli masz Orange Free to nie płacisz dodatkowo.

#300408  autor: Darecky
 28 lis 2008, 22:29
Jakby miał FreeDoma to by nie miał karty sim...

Oczywiście nic nie płacisz, o ile nie korzystasz z serwisów premium ( np tych ze strony wap orange)

Obrazek
McDonald's Kupony na Androida!!

#300476  autor: DansN
 29 lis 2008, 13:14
Nie, z niczego nie korzystam. Wyświetla mi się tylko ikonka globusu Internetu. Dzięki za odpowiedzi. Ale mam jeszcze małe pyt. Czy moge też korzystać z GG za free?? Czy GG musi jużkoniecznie pobierać GPRS??
tajniak:1. Orange Free czy Freedom
Napisałem wcześniej, ze Orange Free. Dzięks... :smt004

#300489  autor: kowcio
 29 lis 2008, 14:22
DansN pisze:Czy moge też korzystać z GG za free??
Możesz sobie wszystko robić na telefonie za free, co wiąże się z połączeniem z Internetem. Więc oczywiście, możesz.