biotyt pisze:Niektórzy klienci cenią sobie proste telefony z długo trzymającą baterią bo korzystają głównie z rozmów, multimedialny kombajn nie jest im potrzebny bo skomplikowany i bateria szybciej się wyczerpuje.
Np. to bardzo dobry telefon dla osób starszych, telefon prosty w użyciu, tani, długo trzymający, bo na tym osobom w starszym wieku zależy
Oczywiście ja nigdy bym go nie wziął, bo ja uznałbym to za cofnięcie się mojego rozwoju w zakupach komórek

Teraz w telefonach na Deser zaczynam się zastanawiać nad telefonem z co najmniej 3,2MPx i GPSem (chyba będę musiał prosić o poradę w JTW żeby z tego całego "świątecznego szaleństwa" jakiejś lipy nie kupić, czasami zdarza mi się w okresie świątecznym (koniec listopada-grudzień-styczeń) jakąś "głupotę zakupową" zrobić) , bo chcę iść do przodu, oczywiście, ja nikogo nie potępiam, za to że weźmie taką Nokię, bo znam wiele osób które np. ze względu na zawód, który powoduje częste wyjazdy muszą mieć telefon prosty, długotrzymający i silny (Nokie wytrzymują silne upadki). Rozumiem takie osoby, bo nigdy nie wiadomo czy ja kiedyś nie będę musiał wziąć takiego telefonu.
A co do pre-paidowców to znam 29 osób, które mają PLAY na KARTĘ, a mimo to np. w Media Markcie, czy internecie kupiły sobie telefon 3G, a tylko jedna z nich ma telefon GSM w PLAY Karcie.
Pozdrawiam!
[ Dodano: 2008-11-27, 01:40 ]
Sorry za OT
[ Dodano: 2008-11-27, 01:43 ]
Mam problem (telefon 3G- śmiga na PLAYu), ponieważ wysyłając SMSa wieczorem koło 22, dochodzi on do odbiorcy koło 13-14 dnia następnego i około tej godziny dostaję raport, ale nie zdarza się to codziennie np. dzisiaj jest OK.
Ciekawe czy aż tylu PLAYowiczów korzysta w Sopocie z 3G PLAYa aby tak kiepsko czasami było

Czy w ogóle aż tylu użytkowników i abonentów PLAYa jest, żeby mogło mulić?
Doładowania do wszystkich sieci-
www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c