Zachar pisze:Co ma większe szanse na awarie mechaniczna. Samsung jednobryłowy czy ze sliderem?
Na awarie mechaniczne to slidery, ale to też zależy, naprawdę.
Zachar pisze:Aparat to d900i. Telefon przesuwając klapkę domyślnie odbiera połączenie. Niestety często kończy się to głuchym telefonem lub całkowitym zerwaniem połączenia. Ta "przypadłość" nie istniała na początku użytkowania tylko po jakimś czasie "ujawniła się". Sieć to Era-abonament.
Może wyłączysz w ustawieniach odbieranie połączeń klapką? Miałem ten telefon, takiego problemu jakoś nie miałem. Co do sieci, to ja także nie wykluczam, że to wina operatora (jak widzę napis Era, to naprawdę wszystkiego mogę się spodziewać, ale teraz to już chyba mnie nic nie zaskoczy u tego operatora). O Erze był temat, możesz sobie poczytać- zrywanie połączeń, częste przełączania się telefonu po nadajnikach (że tak powiem- telefon zaczyna głupieć), często bywało tak (i bywa), że jak ktoś dzwoni do Ciebie, to słychać w słuchawce zamiast sygnału komunikat- abonent poza zasięgiem sieci, oj wiele takich i innych przypadków było. Zapraszam do lektury.
Przypominam także, jeśli masz taki problem, może warto skorzystać z gwarancji producenta? O ile tutaj winna nie jest sama Era, ponieważ co do tego miałbym pewne wątpliwości.
Co do Ery- to ja tutaj muszę dodać, że jedni mają problemy, inni nie.