Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Lepiej starter za 20 zł kupić i użyć telefon jako modem i wypróbować wtedy, limit 1gb na karcie jestLoczek pisze:Najlepiej weźcie tego playa na próbę, oczywiście jesli jest zasięg - możesz wziąć na próbę i po 7 dniach zwrócić jeśli ci nie odpowiada, płacisz wtedy tylko za aktywację 9 zlotych.
OK, ale czy to jest zasięg własny Play'a czy w roamingu Plusa. Pytam, ponieważ net Play'a działa tylko na własnych nadajnikach.szyman12 pisze:Zasięg ma 100 % (Nokia E51)
I podpisywać umowę... Ja dziękuję. Z resztą szyman12 od razu napisał, że albo ADSL, albo Play Online na kartę, więc jak będzie ok, to zostawi sobie ten starter i będzie używał. Także po co kombinować?Loczek pisze:annubis17 napisał/a:
Lepiej starter za 20 zł kupić i użyć telefon jako modem i wypróbować wtedy, limit 1gb na karcie jest
Tak, tylko musisz wyłożyć 20 a tam 9 i masz 5 GB
Testowałem na iPlusie i było w miarę ok.vinc pisze:Pewnie, że pociągnie, ale musisz też wziąść poprawkę na to, że nie jest to gwarantowana prędkość i może być zawsze mniejsza.
Taa tylko że Iplus a Play Online to zupełnie inna jakość internetuMarens pisze:Testowałem na iPlusie i było w miarę ok.vinc pisze:Pewnie, że pociągnie, ale musisz też wziąść poprawkę na to, że nie jest to gwarantowana prędkość i może być zawsze mniejsza.
Jednak biorę na to poprawkę i podstawowe łącze + telefon zostanie na kablu.
Więcej wydam na router niż to jest warte.