Napisałem do PLAY w sprawie tego oszustwa z pakietem na PLAY24:
Pierwszego dnia promocji "Nowy Pakiet SMS 200" widziałem na waszej stronie inną wersję regulaminu niż dzisiaj (na dowód w razie co wszystko kopiuję ). Później tzn. następnego dnia pojawiła się druga wersja- która jest po prostu straszna!!! : 18. W przypadku UŜytkowników Oferty Play Karta, aktywacja „Nowego Pakietu SMS 200” skutkuje dezaktywacją pakietów kwotowych, minut, SMS-ów, rabatów, uprawnień lub usług uzyskanych przez UŜytkownika na podstawie dotychczasowych Ofert Promocyjnych, chyba Ŝe warunki innych Ofert Promocyjnych stanowią inaczej. Pakiety kwotowe, minut lub SMS-ów, rabaty lub usługi przyznawane w drodze indywidualnych ustaleń z P4 są równieŜ dezaktywowane. Mam pytanie: Pierwsza wersja miała wprowadzić ludzi ze starej PLAY KARTY w błąd aby włączyli ten ZNISZCZONY W TYM ROKU PAKIET i teraz moje pytanie: Czy jak np. ja włączę TEN NOWY PAKIET SMS 200 to wg NOWEGO REGULAMINY PKT18 znikną mi bonusy do doładowania tj. 50+20, 70+30, 100+50, 150+150, zabierzecie mi ZBIERAJ MINUTY, 30minut za 3zł., minuty na deser, TELEFON NA DESER i wszystko inne to za co cała Polska ceni i ceniła (starą) Play Kartę. Czy to prawda że pkt 18- NOWEGO regulaminu zabiera to wszystko??? Czytałem na telepolis.pl wypowiedź rzecznika P4 Marcina Gruszki, ale jak dla mnie jest nie do zrozumienia. Mam nadzieję, że otrzymam b.szybko odpowiedzi na moje dwa poprzednie zapytania oraz na to bo nie wiem jak mam zareagować i co robić. Mam również nadzieję, że ten punkt 18 to WIELLLLLLLLKKKKKKKKAAAAA POMYŁKA. Pozdrawiam, Sebastian
Odpowiedź przyszła dziś:
Kod: Zaznacz całyKomentarz zamknięcia:
Szanowny Panie, dziękujemy za zgłoszenie dotyczące aktywacji usługi „Nowy Pakiet SMS 200”, które wpłynęło do nas za pośrednictwem strony internetowej w dniu 10 października 2008 roku. Uprzejmie informujemy, że pierwotna wersja regulaminu nie miała na celu wprowadzenia w błąd klientów. Przy tworzeniu regulaminu nastąpiło pewne niedopatrzenie, które bardzo szybko zostało skorygowane. O braku celowości w naszych działaniach może świadczyć fakt, że Klienci którzy aktywowali „Nowy Pakiet SMS 200” w momencie gdy istniała jeszcze niepoprawna wersja regulaminu, mogą składać odwołania, a te będą rozpatrzone pozytywnie. W odpowiedzi na kolejne Pańskie pytanie, informujemy że przy aktywacji „Nowego Pakietu SMS 200” przechodzi się na taryfę „Nowy Play na Kartę”, a co za tym idzie traci się wszystkie promocje związane z poprzednią taryfą. Jedynym wyjątkiem jest promocja „Telefon na deser”, która nie ulega dezaktywacji. Mamy nadzieję, że udzieliliśmy w pełni wyczerpującej odpowiedzi. W razie jakichkolwiek pytań zapraszamy do kontaktu z naszą Obsługą Klienta za pomocą strony internetowej, e-mailem, pod numerem telefonu 790 500 500 lub przez Punkt Sprzedaży Play. Z poważaniem, Sebastian Ż*** konsultant back office ds. obsługi klienta
Czy Wy też uważacie to za oszustwo?
link link2
[ Komentarz dodany przez: Kaczy: 2008-10-15, 20:40 ]
Poprawiłem linki, gdyż rozjeżdżało się forum
Doładowania do wszystkich sieci-
www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c