Użytkownik
mariusz9a
Dźwirzyno jest od dawna już na mapie zasięgu z 3G. Ale Mrzeżyno to nowośćdejo pisze:Mrzeżyno, Dźwirzyno (nadmorskie miejscowości k. Kołobrzegu), uruchomiono 3G.
U mnie jest tak samo w mojej nokii na wyszukiwaniu ręcznym loguje się do 3G PLUSA ,a na modemie huawei E 220 tylko EDGE chociaż wczoraj na parę sekund wskoczyło UMTS a potem HSDPA. Dzwoniłem do Plusa i powiedzieli mi że dopiero testują czy coś tam i że w ciągu kilku dni wszystko będzie OK. A z wykazu UKE wynika że nadajnik UMTS jest Sieradz, Mickiewicza 6, P.O.W. 64Loop pisze:Wiesz może, w którym miejscu Plus ma nadajniki 3G?
Mnie jakoś wczoraj nie chciał się 3G ujawnić, nawet w "wybór ręczny sieci" w Nokii E61i. Może trzeba mieć modem 3G/UMTS/HSDPA do kompa, by takie coś uświadczyć?tomekfh16 pisze:U mnie jest tak samo w mojej nokii na wyszukiwaniu ręcznym loguje się do 3G PLUSA ,a na modemie huawei E 220 tylko EDGE chociaż wczoraj na parę sekund wskoczyło UMTS a potem HSDPA. Dzwoniłem do Plusa i powiedzieli mi że dopiero testują czy coś tam i że w ciągu kilku dni wszystko będzie OK. A z wykazu UKE wynika że nadajnik UMTS jest Sieradz, Mickiewicza 6, P.O.W. 64Loop pisze:Wiesz może, w którym miejscu Plus ma nadajniki 3G?
Plus GSM900 UMTS
Współrzędne: 18E43′36″ 51N36′12″ to jest na budynku dyskoteki , a drugi Sieradz, Uniejowska 15
Plus GSM900 UMTS
Współrzędne: 18E47′4″ 51N36′11″ chociaż go tam nie widziałem w tym drugim miejscu.![]()
[ Dodano: 2008-09-25, 22:51 ]
Loop, Właśnie mi sie modem zalogował narpierw do UMTS a teraz do HSDPA chodzi o wiele szybciej chyba jest wszystko OK
Jeżeli pytam poprzez BOK o rozbudowę zasięgu, to średni czas odpowiedzi to ok 1,5 miesiąca. Tzn po 2ch dniach przysyłają wiadomość że korespondencja zostaje przekazana do odpowiedniego działu.ywis pisze:A ja pisałem do BOK i niestety od tygodnia czasu nie mogę się doczekać odpowiedzi na moje pytanie odnoszące się do zasięgu UMTS w mojej miejscowości. Ręce opadają.