Użytkownik
Ranga
Obserwator
Sieć
PLAY
Jeśli chodzi o Play Online trzeba być w zasięgu macierzystym Play'a. Więc nie jest to możliwe.Mobius00 pisze:4. Jak wiadomo internet w playu (prepaid czy abonament - obojętnie) jest aktywny w niektórych miastach i działa z prędkością 1mb/s.
Co z pozostałymi miastami w całej Polsce ? Czy nie działa on w ogóle czy też np. z prędkością EDGE lub GPRS?
kowcio pisze:Jeśli chodzi o Play Online trzeba być w zasięgu macierzystym Play'a. Więc nie jest to możliwe.Mobius00 pisze:4. Jak wiadomo internet w playu (prepaid czy abonament - obojętnie) jest aktywny w niektórych miastach i działa z prędkością 1mb/s.
Co z pozostałymi miastami w całej Polsce ? Czy nie działa on w ogóle czy też np. z prędkością EDGE lub GPRS?
Przechodząc na nową ofertę, Twoje doładowania zerują się. Czyli zaczynasz od początku.Mobius00 pisze:czy będę musiał zbierać doładowania od nowa, aby "awansować" na lepszą ofertę ?
Musisz sam aktywować Nowy Pakiet 200 SMSów.Mobius00 pisze:Czy nie muszę się martwić ponowną aktywacją i smsy zostaną mi automatycznie przedłużone do Grudnia 2009 czy też muszę zrobić to ręcznie?
Z tego co mi wiadomo, to te oferty nie są już aktualne i można było je aktywować jednorazowo.Mobius00 pisze:3. Czy promocje:
-Minuty na deser
-30minut do wszystkich za 3zł
-10zł za 5zł
można aktywować tylko jednorazowo?
Zgadza się.Mobius00 pisze:nie ma możliwości jej aktywacji w starej taryfie. Zgadza się?
Powinno być wszystko w porządku, ponieważ te promocje tak jak wspomniałeś powyżej nie kolidują się ze sobą.Mobius00 pisze:Czy te promocje ze sobą nie kolidują? Nie ma jeszcze jakichś ukrytych haczyków?
Play Online działa tylko w miastach gdzie są nadajniki 3G Playa, nie ma możliwości korzystania z internetu na nadajnikach Plusa.Mobius00 pisze:Jak wiadomo internet w playu (prepaid czy abonament - obojętnie) jest aktywny w niektórych miastach i działa z prędkością 1mb/s.
Ja znam tylko bramkę Orange.Mobius00 pisze: 8. Czy jest jakaś działająca bramka SMS do Playa ? (Poza Orange MultiBox)
Dzięki!tomko111 pisze:Przechodząc na nową ofertę, Twoje doładowania zerują się. Czyli zaczynasz od początku.Mobius00 pisze:czy będę musiał zbierać doładowania od nowa, aby "awansować" na lepszą ofertę ?
Musisz sam aktywować Nowy Pakiet 200 SMSów.Mobius00 pisze:Czy nie muszę się martwić ponowną aktywacją i smsy zostaną mi automatycznie przedłużone do Grudnia 2009 czy też muszę zrobić to ręcznie?
Z tego co mi wiadomo, to te oferty nie są już aktualne i można było je aktywować jednorazowo.Mobius00 pisze:3. Czy promocje:
-Minuty na deser
-10zł za 5zł
Zgadza się.Mobius00 pisze:nie ma możliwości jej aktywacji w starej taryfie. Zgadza się?
Powinno być wszystko w porządku, ponieważ te promocje tak jak wspomniałeś powyżej nie kolidują się ze sobą.Mobius00 pisze:Czy te promocje ze sobą nie kolidują? Nie ma jeszcze jakichś ukrytych haczyków?
Play Online działa tylko w miastach gdzie są nadajniki 3G Playa, nie ma możliwości korzystania z internetu na nadajnikach Plusa.Mobius00 pisze:Jak wiadomo internet w playu (prepaid czy abonament - obojętnie) jest aktywny w niektórych miastach i działa z prędkością 1mb/s.
Ja znam tylko bramkę Orange.Mobius00 pisze: 8. Czy jest jakaś działająca bramka SMS do Playa ? (Poza Orange MultiBox)
A jeśli w mieście X są już nadajniki Playa, a nie ma go na liście miejscowości w których dostępny jest Play Online?tomko111 pisze:Play Online działa tylko w miastach gdzie są nadajniki 3G Playa, nie ma możliwości korzystania z internetu na nadajnikach Plusa.
Jest dużo miast, w których są już nadajniki Playa, ale nie ma pełnego pokrycia miasta, wobec tego Play, nie umieszcza na swojej mapce tych nadajników, w przeciwieństwie do innych operatorów...pidsud pisze:A jeśli w mieście X są już nadajniki Playa, a nie ma go na liście miejscowości w których dostępny jest Play Online?
Może to dlatego, że Play zablokował wszelkie operacje wykonywane na telefonie (dzwonienie, wysyłanie itp.).szejkspir pisze:Zauważyłem ponadto, że nie mogę korzystać z internetu przez Play Online Na Kartę na telefonie. Wyskakuje bląd połączenia. Czy ktoś ma podobne problemy?
Wysyłanie sms działa tak jak na normalnej karcieZauważyłem ponadto, że nie mogę korzystać z internetu przez Play Online Na Kartę na telefonie. Wyskakuje bląd połączenia. Czy ktoś ma podobne problemy?Kod: Zaznacz całyMoże to dlatego, że Play zablokował wszelkie operacje wykonywane na telefonie (dzwonienie, wysyłanie itp.).Łączysz sie z apn INTERNET?
Witam serdecznieszejkspir pisze:Zauważyłem ponadto, że nie mogę korzystać z internetu przez Play Online Na Kartę na telefonie. Wyskakuje bląd połączenia. Czy ktoś ma podobne problemy?
Mi zmienili w Play24 nazwę Pakiet SMS 200 na Nowy Pakiet SMS 200. Zmienili mi taryfę (nic nie aktywowałem, nie wyłączałem itp.) z Nowa Play Karta na Play Karta SMS200 (tak pisze na Play24). Wczoraj o g. 11:04:53 otrzymałem od PLAY SMS o treści:
"200 SMS-ow co miesiac do WSZYSTKICH sieci! Mozesz nadal korzystac z promocji az do 31.12.2009. Wystarczy, ze utrzymasz waznosc polaczen wychodzacych"
TSB napisał/a:
stary pakiet jest wazny do konca roku i trzba zalaczyc nowy pakiet potem .. a jeszcze musisz wszyskie uslugi zalaczyc od nowa jak np zbieraj minuty itd....
a wlasnie smsy sa wymienne na mmsy??
- niestety- nie ma wymienialności na MMSy :(
Jeżeli ktoś ma stary pakiet to nic nie musi robić PLAY sam przedłuży PAKIET i nic się nie straci. A tak w ogóle to zgodnie z regulaminem Nowy Pakiet SMS200:
"23. Z niniejszej Oferty Promocyjnej nie mogą skorzystać użytkownicy, którzy korzystają z Oferty Promocyjnej „Pakiet SMS 200”.- aby żadnych bonusów nie stracić, nic NIE WOLNO ROBIĆ, a pakiet sam się przedłuży bez dodatkowego- włączania, wyłączania starego pakietu, zmieniania, dzwonienia itp.
Zgodnie ze zmienionym regulaminem "Pakiet SMS200" pakiet będzie przyznany ostatni raz 01.12.2009r, a korzystać będzie można z tego pakietu do 31.12.2009r., a z kolei zgodnie z regulaminem Nowego Pakietu SMS200 pkt.23 Ci którzy korzystają ze "starego" pakietu nie mogą skorzystać z Nowego Pakietu. PLAY wczoraj rozsyłał SMSy z powiadomieniem o przedłużeniu.tomko111 pisze:Mobius00 napisał/a:
Czy nie muszę się martwić ponowną aktywacją i smsy zostaną mi automatycznie przedłużone do Grudnia 2009 czy też muszę zrobić to ręcznie?
Musisz sam aktywować Nowy Pakiet 200 SMSów.
A z tego co mi wiadomo: minuty na deser, 30 minut do wszystkich oraz 10zł. za 5zł. są możliwe do zamówienia do 31.12.2008r.-tomko111 pisze:Mobius00 napisał/a:
3. Czy promocje:
-Minuty na deser
-10zł za 5zł
Z tego co mi wiadomo, to te oferty nie są już aktualne i można było je aktywować jednorazowo.
express100 pisze:tomko111, wprowadziłeś w błąd Mobius00:
Ja w temacie: [Play] Nowy Pakiet 200 SMSów napisałem:Kod: Zaznacz całyMi zmienili w Play24 nazwę Pakiet SMS 200 na Nowy Pakiet SMS 200. Zmienili mi taryfę (nic nie aktywowałem, nie wyłączałem itp.) z Nowa Play Karta na Play Karta SMS200 (tak pisze na Play24). Wczoraj o g. 11:04:53 otrzymałem od PLAY SMS o treści: "200 SMS-ow co miesiac do WSZYSTKICH sieci! Mozesz nadal korzystac z promocji az do 31.12.2009. Wystarczy, ze utrzymasz waznosc polaczen wychodzacych" TSB napisał/a: stary pakiet jest wazny do konca roku i trzba zalaczyc nowy pakiet potem .. a jeszcze musisz wszyskie uslugi zalaczyc od nowa jak np zbieraj minuty itd.... a wlasnie smsy sa wymienne na mmsy?? - niestety- nie ma wymienialności na MMSy :( Jeżeli ktoś ma stary pakiet to nic nie musi robić PLAY sam przedłuży PAKIET i nic się nie straci. A tak w ogóle to zgodnie z regulaminem Nowy Pakiet SMS200: "23. Z niniejszej Oferty Promocyjnej nie mogą skorzystać użytkownicy, którzy korzystają z Oferty Promocyjnej „Pakiet SMS 200”.- aby żadnych bonusów nie stracić, nic NIE WOLNO ROBIĆ, a pakiet sam się przedłuży bez dodatkowego- włączania, wyłączania starego pakietu, zmieniania, dzwonienia itp.
Zgodnie ze zmienionym regulaminem "Pakiet SMS200" pakiet będzie przyznany ostatni raz 01.12.2009r, a korzystać będzie można z tego pakietu do 31.12.2009r., a z kolei zgodnie z regulaminem Nowego Pakietu SMS200 pkt.23 Ci którzy korzystają ze "starego" pakietu nie mogą skorzystać z Nowego Pakietu. PLAY wczoraj rozsyłał SMSy z powiadomieniem o przedłużeniu.tomko111 pisze:Mobius00 napisał/a:
Czy nie muszę się martwić ponowną aktywacją i smsy zostaną mi automatycznie przedłużone do Grudnia 2009 czy też muszę zrobić to ręcznie?
Musisz sam aktywować Nowy Pakiet 200 SMSów.A z tego co mi wiadomo: minuty na deser, 30 minut do wszystkich oraz 10zł. za 5zł. są możliwe do zamówienia do 31.12.2008r.-tomko111 pisze:Mobius00 napisał/a:
3. Czy promocje:
-Minuty na deser
-10zł za 5zł
Z tego co mi wiadomo, to te oferty nie są już aktualne i można było je aktywować jednorazowo.
*dzisiaj po raz trzeci aktywowałem pakiet 10zł. za 5zł. (ten pakiet 1raz/30dni- mimo niejasności w regulaminie da się to zrobić) na "starej" PLAY KARCIE i na NOWY PLAY NA KARTĘ.
*PAKIET 30minut za 3zł.(1złotówka pobierana jest po każdym przyznaniu 10minut) można aktywować następnego dnia po przyznaniu OSTATNICH 10minut z tego pakietu (już 2x aktywowałem na moich obu kartach PLAY)
*MINUTY NA DESER (koszt- pobierane od razu 9zł.za całe 90minut) przyznawanie w ciągu 24h od aktywacji pierwszych 15 minut, a potem przez 5m-cy w ciągu 2. pierwszych dni każdego miesiąca. (również można aktywować następnego dnia po ostatnim przyznaniu)
tomko111, wiem że masz PLAY ABONAMENTi to jest niemożliwe abyś wiedział co i jak jest w PLAY KARCIE W PRAKTYCE, bo akurat w PLAYu w regulaminach jest ładnie mówiąc bałagan
![]()
Pozdrawiam!