• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#283829  autor: Rradzio
 19 sie 2008, 20:14
Blachar widzę, że lekka obsesja :) to niezłe wyniki Ci wyszły :P

#284920  autor: blacher
 25 sie 2008, 20:40
bez obsesji,dla mnie fotokody to fajna sprawa - nie zrewolucjonizuje mojego życia to pewne,jednak czasami może być użyteczne i chciałbym żeby w salonach jedynego operatora,który wprowadza tą usługę ktoś udzielił mi więcej informacji wiążących sie z funkcjonowaniem fotokodów w Orange,bo przecież można powiedzieć, że w jakimś tam stopniu funkcjonują od lipca...

#284931  autor: bartek93
 25 sie 2008, 21:35
ale jak to rozszyfrować?! ściągnąłem Kaywa Reader'a ze strony podanej wcześniej (nie było k550i to wziąlem dla k750i) zainstalowałem to ale nie działa.... przy włączaniu aplikacji tylko białe tło

...:::GALAXY LITE:::...

#290822  autor: blacher
 03 paź 2008, 00:26
odświeżę trochę temat,bo pewna nowość się pojawiła w tym zakresie telix wraz z Orange udostępnił możliwość zassania programu do czytania na każdy telefon w każdej sieci-serwis jest dostępny poprzez fotokody-pewnie kolejny etap testów,również na pasjigsm poprzez fotokody serwis jest dostępny na komórce