• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#288568  autor: Ryszard Lubicz
 16 wrz 2008, 10:13
Dzwonili dzisiaj do mnie z tpsa - chcielibyśmy aby pan powrócił do nas z dialogu, proponujemy abonament 28zł brutto (chyba z 40 darmowymi minutami jesli dobrze pamiętam) , zapytałem o cennik rozmów, czy mogę gdzies to znalezc w necie a pan mówi , że nie za bardzo bo to są indywidualne oferty, pytam czy mogą wysłać mi pocztą to też powiedział ,że nie da rady. Powiedziałem , że się zastanowię. W sumie 28 zł to ciekawa oferta ale niewiem jak ceny połączeń bo jednak trochę się tego stacjonarnego używa .

Grażynko wybacz...

#288590  autor: Prometo
 16 wrz 2008, 12:35
Dzwonili dzisiaj do mnie z tpsa - chcielibyśmy aby pan powrócił do nas z dialogu, proponujemy abonament 28zł brutto (chyba z 40 darmowymi minutami jesli dobrze pamiętam) , zapytałem o cennik rozmów, czy mogę gdzies to znalezc w necie a pan mówi , że nie za bardzo bo to są indywidualne oferty, pytam czy mogą wysłać mi pocztą to też powiedział ,że nie da rady. Powiedziałem , że się zastanowię. W sumie 28 zł to ciekawa oferta ale niewiem jak ceny połączeń bo jednak trochę się tego stacjonarnego używa .
Zapytaj czy możesz mieć internet od nich jak jeszcze raz będą dzwonić.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#288717  autor: BL9393
 17 wrz 2008, 05:34
28,06zł + 15 JT ;)

bardzo indywidualna oferta :lol:

czas na Orange

#288718  autor: PingNoMore
 17 wrz 2008, 07:25
A ja mam pytane, wczoraj miała wystartować telwizja cyfrowa TP. Czy coś wiadomo na ten temat?

Pzdr.

#288760  autor: andiw
 17 wrz 2008, 14:40
dla ludzi dużo rozmawiających i głównei między strefowo to jeszcze może jest jakaś opcja. ale rewolucji, którą zapowiadała TP nie ma, większość klientów w tych planach płaciłaby więcej, zatem średnia oferta