Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
niby dlaczego?grzemach pisze:ogólnie ja bym bardzo przemyślał abo w Play, mam z nimi problemy,
jakie? nie potrafisz wysłać SMSów, czy coś?grzemach pisze:nie działają usługi które powinny działać,
uciekaj, nikt Cię nie trzyma. Zmień sieć na Orange i przepłacaj... właśnie dzięki takim ludziom trójca zarabia pieniądze.grzemach pisze:cóż jeszcze trochę ponad rok ścierpię a później spadam, chyba do orange albo do plusa...
Za 10zł miesięcznie nie ma żadnego telefonu za 1zł przy umowie na 24 miesiące. Chyba, że podpiszesz umowę na 36 miesięcy wtedy Toshiba TS705, Samsung Z170, Playset i LG KU385 kosztują 1zł.Helos, mam pytanie w mixie za 10,dają jakieś telefony,
ciężko się je odbiera - 6 dni czasami idzie...tomko111 pisze: jakie? nie potrafisz wysłać SMSów, czy coś?
Naprawdę wolę przepłacać a nie czekać i myśleć co dzisiaj nie będzie mi działać. Może zrozumiesz to jak któregoś dnia klient Ci powie że 3h próbował się do Ciebie dodzwonić, a ja miałem telefon poza zasięgiem w centrum miasta. W momencie gdy się takie rzeczy zgłasza - totalne olanie klienta. Cóż jestem zniesmaczony i to bardzo jakością ich usług... w erze nie miałem tylu problemów.tomko111 pisze: uciekaj, nikt Cię nie trzyma. Zmień sieć na Orange i przepłacaj... właśnie dzięki takim ludziom trójca zarabia pieniądze.
Od początku było wiadomo, że w Play jak na razie - nie ma możliwości dzwonienia pod numery 0800, itd. Od kilku miesięcy jest już to możliwe.grzemach pisze:ciężko się je odbiera - 6 dni czasami idzie...
do tego zadzwoń sobie na 0800, 0801 dopiero kilka dni temu zaczeło działać
Pisemna reklamacja - wszystko zostanie naprawione, a do tego dostaniesz jakąś rekompensatę.grzemach pisze:Naprawdę wolę przepłacać a nie czekać i myśleć co dzisiaj nie będzie mi działać. Może zrozumiesz to jak któregoś dnia klient Ci powie że 3h próbował się do Ciebie dodzwonić, a ja miałem telefon poza zasięgiem w centrum miasta. W momencie gdy się takie rzeczy zgłasza - totalne olanie klienta. Cóż jestem zniesmaczony i to bardzo jakością ich usług... w erze nie miałem tylu problemów.
Ja to dzisiaj sprawdzałem, dzwoniłem na nr 800161555 - efekt 'nie możesz wybrać tego numeru', telenonu TPsa ZERO problemu, dla spr z telefonu orange ZERO problemu. pytam WHY? Z tego co wiem (nie sprawdzałem tego) połączenia z numerami 801 działają poprawnie, ale jest tam jakieś dziwne naliczanie za minutę. W kwietniu też miałem problem aby wykręcić 'krótki' numer po taksówkę... teraz już działa...tomko111 pisze:Od początku było wiadomo, że w Play jak na razie - nie ma możliwości dzwonienia pod numery 0800, itd. Od kilku miesięcy jest już to możliwe..
Z tego co mi wiadomo 0800 obsluguje tylko Orange z sieci komorkowych a numery na infolinie 0801 smigaja w Play bez problemu od dawna. Dzwonie czesto przez numer z Play na mLinie.grzemach pisze:tomko111 pisze:Od początku było wiadomo, że w Play jak na razie - nie ma możliwości dzwonienia pod numery 0800, itd. Od kilku miesięcy jest już to możliwe..Ja to dzisiaj sprawdzałem, dzwoniłem na nr 800161555 - efekt 'nie możesz wybrać tego numeru', telenonu TPsa ZERO problemu, dla spr z telefonu orange ZERO problemu. pytam WHY? Z tego co wiem (nie sprawdzałem tego) połączenia z numerami 801 działają poprawnie, ale jest tam jakieś dziwne naliczanie za minutę.
piszesz o pisemnej reklamacji, składałem 3 na takie zachowanie sieci (jeśli rozumieć to przez reklamację w BOK na stronie PLAY), zawsze dostałem informację że to nie ich wina, albo że nie zauważyli problemu - problem musiał być gdzieś indziej...
A jak jest z naliczeniem? idzie do minut do wykorzystania czy poza abonament?mobilek pisze:Z tego co mi wiadomo 0800 obsluguje tylko Orange z sieci komorkowych a numery na infolinie 0801 smigaja w Play bez problemu od dawna. Dzwonie czesto przez numer z Play na mLinie.
Mobilek