• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #288116  autor: kacwro
 13 wrz 2008, 09:44
Witam,
korzystam z Internetu "Orange free na kartę" i wykorzystuję mój telefon jako modem (Sonyericsson w200i). Opłata za korzystanie z internetu to 3 gr. za 100kB. W związku z tym chciałbym zapytać, czy istnieje licznik, który pokaże ile danych wysłano i odebrano i przemnoży to przez 3 gorsze. Udało mi się znaleźć takie liczniki, które liczą tylko czas.
Pozdrawiam

#288117  autor: vinc
 13 wrz 2008, 09:51
Niestety z tego co się orientuję na SE w200i nie ma takiego licznika, ale przecież masz w telefonie licznik wysłanych i odebranych danych. Wobec tego będziesz musiał sam to sobie przeliczać :wink:

Niedoczytałem dokładnie :oops: jeśli wykorzystujesz telefon jako modem to jest taki program na kompa jak NetMeter jednak on tylko zlicza dane wysłane i odebrane, a nie przelicza tego na pieniądze.

Obrazek