Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Nie chcę tutaj prowadzić zbędnej dyskusji, ale ja (osobiście) gdybym był na miejscu szyman12, TP nie dałaby możliwości świadczenia usługi Internet za pomocą Orange, to.. Zrezygnowałbym w ogóle z TP... Poczułbym się trochę znieważony przez tą firmę (TP)... W ten czas zainteresowałbym się konkurencją TP.vinc pisze:jednak jakby niebyło jest też tzw. wewnętrzna konkurencja i rywalizacja między TPSA i Orange
kowcio pisze: Nie chcę tutaj prowadzić zbędnej dyskusji, ale ja (osobiście) gdybym był na miejscu szyman12, TP nie dałaby możliwości świadczenia usługi Internet za pomocą Orange, to.. Zrezygnowałbym w ogóle z TP... Poczułbym się trochę znieważony przez tą firmę (TP)... W ten czas zainteresowałbym się konkurencją TP.
Oni pewnie zdają sobie z tego sprawę.
U mnie Orange na Nokii E50 ma 2 kreski zasięgu i nawet jak jest w zasięg to niemożna się dodzwonić, a do tego większość moich znajomych ma w Erze albo w Playu.kowcio pisze:szyman12, masz też coś na pocieszenie- dostaje się dodatkowe złotówki na telefonpod warunkiem, że masz Orange
![]()
Doświadczyłem tego na własnej skórzevinc pisze:Tak samo jak alternatywni, którzy świadczą swoje usługi na łączach TPSA. Jednak w praktyce bywa, że gdzie inni nie mogą tam neostrada możekamil1221 pisze:Jeżeli orange nie może świadczyć to tp również, bo to ta sama linia.
szyman12 pisze:Dodatkowo tam gdzie Era wyciągała podczas pobierania 243 kB/s , to Orange maxymalnie ściąga mi z prędkością 120 kB/s (czyli tak jakby około 1 Mb)