Zainteresowały mnie obecne plany TP dlatego postanowiłem zrobić szczegółowe i bardzo dokładne porównanie plany doMowy60 z obecnym planem za 50zł z 60 minutami. Analizę przeprowadziłem na dwóch bilingach. Dodatkowo przeprowadziłem także symulację kosztów dla planu tp przyjazny. Wyniki wyglądają tak:
Biling czerwcowy (czas połączeń ogółem 2h 24m 59s):
Mój obecny plan TP 60 minut: do zapłaty 65,12zł
Plan TP doMowy 60: 69,05zł
Plan TP przyjazny: 45,92zł
Biling lipcowy (czas połączeń ogółem 1h 47m 17s):
Mój obecny plan TP 60 minut: do zapłaty 57,80zł
Plan TP doMowy 60: do zapłaty 59,31zł
Plan TP przyjazny: do zapłaty 38,30zł
Jak widać, nowość Tp nie wnosi nic nowego, a nawet okazuje się, że może być droższa od poprzedniej oferty. Wniosek dla mnie jest prosty, nie zmieniam. Zaznaczam, że nie było przeprowadzanych żadnych połączeń międzynarodowych.
Ciekawie natomiast prezentują się koszty w planie tp przyjazny. Jeśli ktoś jest uprawniony do korzystania z tego planu to z czystym sumieniem można go polecić. Oczywiście przy podobnym czasie połączeń a pewnie jeszcze sporo większym, nawet do ponad 3h powinien być opłacalny.
Sam chętnie bym zmienił plan, dlatego spytam Was, może ktoś będzie wiedział: czy świadczenie pieniężne z ośrodka pomocy społecznej w formie zasiłku stałego, które upoważnia do korzystania z tego planu to jest zasiłek rodzinny?
Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
--------------------------------------------
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet