• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #285889  autor: tiktak
 30 sie 2008, 12:02
Da się to jakoś rozwiązać? Żeby mieć dwa aparaty (jeden na parterze, drugi na piętrze) dzwoniące jednocześnie? Istnieje telefon taki jak jablotron tylko bezprzewodowy, żeby można było do niego podłączyć dwie słuchawki?

#286006  autor: vinc
 30 sie 2008, 22:34
To tylko numer stacjonarny w Erze na łączach TPSA

Obrazek

#286013  autor: BL9393
 30 sie 2008, 23:28
jablotron jest chyba na kartę SIM więc niestety z tego co wiem to 1 telefon = 1 SIM z numerem.

czas na Orange

#286021  autor: szyman12
 31 sie 2008, 00:39
Jeżeli chodzi o Erę Domową to można rozegrać na dwa sposoby :

1. Kupić przystawkę Sagem RL300 i kupić telefon bezprzewodowy np. Panasonica lub Siemensa z bazą do której mozna zalogować kilka słuchawek.

2. Kupić przystawkę Sagem RL302. Podobnoż (na 100% nie jestem pewien) można podłączyć więcej niż jeden telefon. Za niedługo ma pojawić się w Erze Firmowej, ale można kupić też na allegro.

Jeżeli chodziłoby o Era Linia Domowa (na łączach TP) to możesz podłączyć tyle aparatów telefonicznych ile masz gniazdek telekomunikacyjnych ;)

#286033  autor: yagi
 31 sie 2008, 09:04
szyman12 pisze:1. Kupić przystawkę Sagem RL300 i kupić telefon bezprzewodowy np. Panasonica lub Siemensa z bazą do której mozna zalogować kilka słuchawek.
Chyba juz jest niedostepna.
szyman12 pisze:2. Kupić przystawkę Sagem RL302. Podobnoż (na 100% nie jestem pewien) można podłączyć więcej niż jeden telefon. Za niedługo ma pojawić się w Erze Firmowej, ale można kupić też na allegro.
Jak masz telefon bezprzewodowy z dodatkowa sluchawka to stacje glowna podpinasz do przystawki a dodatkowa sluchawke stawiasz w zasiegu.

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)