elkanguro pisze:yagi pisze:
elkanguro pisze:Pytanie3: Czy wystarczy podpisać umowę z erą i oni się już wszystkim zajmią czy trzeba jeszcze zrezygnować osobiście z Tele2?
To juz wyglada mniej kolorowo sadzac po wczesniejszych postach

To w ogóle nie wygląda kolorowo:/ I to ma być wolny rynek? To dalej jest zasrany monopol! Żeby zmienić operatora muszę na rok wrócić do Tp lub wybulić kupę kasy. To jakiś nonsens jest.
Panowie, no ale przeciez z tego co sie orientuje, mozna w Erze wziac nowy numer bez przenoszenia aktualnego, bez zadnych komplikacji, bez zadnego podtrzymania lacza, problemow z tp/tele2 i oplat. Jesli sie myle, to niech ktos mnie poprawi. Wydaje mi sie jednak, iz bardziej oplaca sie porzucic obecny numer stacjonarny i wziac w erze nowy numer, co prawda panuje takie przekonanie, ze szkoda rezygnowac z numeru, bo wiele osob go ma, ale na dobra sprawe, to duzo bardziej oplacalniej, prosciej i latwiej. Ja mam zamiar jutro dowiedziec sie szczegolow, bo mieszkam wlasnie na terenie gdzie panuja telefonyPodlaskie i u nich w ogole nie mozna wziac telefonu ani internetu u nikogo innego, zadnego innego dostawcy typu tele2/netia. A ceny mamy super - za 1Mbps ponad 100zl. Tak wiec niech nikt nie mowi mi tu o wolnym rynku, cieszcie sie z tego co macie