maniek pisze:JayCee pisze:Brednia, tylko w TP nie można mieć internetu na socjalnym - u każdego innego operatora można.
dokladnie przenalizowalem wlasnie regulamin i zadnego zapisu o tym ze trzeba miec minimum abonament za 50zl nie bylo tylko linia musi byc aktywna

nie trzeba mieć oczywiście abo za 50,- mozna mieć linię bez telefonu za 36,60
natomiast na socjalnym nie można mieć neo - nie wynika to wprawdzie z regulaminu neo ani regulaminu świadczenia usług telekomunikacyjnych, ale z cennika usług telekomunikacyjnych (cut), s. 95, dział: informacje inne, pkt 2.
na socjalnym neo mają ci, którzy mieli kiedyś plan oszczędny i po zmianach zostali przeniesieni do socjalnego (razem z neo - jako z prawem nabytym wcześniej)
[ Dodano: 2007-12-19, 01:04 ]
Prometo pisze:
Ja miałem ogromne problemy z tym, żeby mieć Neostradę na socjalnym, bo ją mam dopiero od 11 miesięcy. Nigdzie sie nie dało, 9393 nie, w Telepunkcie nie, poszedłem jeszcze do salonu Orange i pani z rozbrajającą szczerością powiedziała mi, że jej znajomi posiadają Neostradę na socjalnym no i stało się.
no chyba że tepsa sama nie respektuje swoich regulaminów i ma klientów równych i równiejszych...